Villa direct aan het strand van Vlissingen in Zeeland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Villa direct aan het strand van Vlissingen in Zeeland

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Villa aan het strand van Vlissingen in Zeeland

Op onze site hebben we diverse strandhuisje beschikbaar, waar u niet alleen overdag terecht kunt, maar waar u ook mag blijven overnachten.

In dit artikel hebben we het over de beachrooms direct aan de boulevard van Vlissingen. Vindt u Zeeland te ver en blijft u liever in uw eigen omgeving, dan kunt u op deze pagina andere strandhuisjes in Nederland vinden.

De beachrooms van Strandpaviljoen Pier 7 staan namelijk letterlijk op het Noordzee-strand, dus ideaal voor een zonnige zomervakantie!

Overnachten op het Noordzee-strand

Toegeven; deze appartementen aan het strand in Vlissingen zijn niet goedkoop. Voor een lang weekend bent u al snel € 500 kwijt.

Aan de andere kant; elke ochtend wordt u letterlijk op het strand wakker en u kunt tot zeer laat voor uw eigen beachroom zitten met een flesje wijn.

Midden in juli of augustus, bent u voor een week in één van deze beachrooms zomaar € 1750 kwijt. Als er überhaupt beschikbaarheid is, want hoewel de prijzen hoog zijn, is de vraag naar dit soort appartementen aan het strand erg groot.

Aan de randen van het hoogseizoen zijn de beachrooms natuurlijk stukken goedkoper. Daarnaast zijn het relatief grote huisjes, want u kunt er met zes personen overnachten. Als u dan de prijs deelt door het aantal personen, valt de schade nog enigszins mee.

Maar het feit dat de locatie zo enorm aantrekkelijk is én dat er slechts een aantal beachrooms beschikbaar zijn, drijft de prijs dus wel op.

Faciliteiten van de strandvilla aan de boulevard van Vlissingen

De zeven prachtige beachrooms bevinden zich direct onder de boulevard van Vlissingen. Het feit dat de beachrooms zich in het beton van de wal bevinden, klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, maar tijdens een koude winterdag blijft het hier lekker warm en in de zomer blijft het juist lekker koel!

Onderstaande types beachrooms zijn beschikbaar in Vlissingen:

1 x 2-persoons Deluxe Beachroom
2 x 2-persoons Beachrooms
2 x 4-persoons Beachrooms (2 x 2-persoons slaapkamers)
2 x Family Beachrooms (2 x 2-persoons slaapkamers + slaapbank in de woonkamer)

In uw eigen Beachroom zet u zelf een heerlijk kopje koffie of thee. Alle Beachrooms hebben een keukenblokje met een magnetron, wasbak met kraan, opbergkasten, een kluis, serviesgoed, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast om zo een heerlijk drankje koud te zetten.

Maar het allerbelangrijkst: alle Beachrooms beschikken over een eigen privé terras op het strand!

Hoewel u hier komt om te genieten van het uitzicht op het strand en de Westerschelde, is zelfs hier op het Zeeuwse strand gratis wifi beschikbaar in de beachrooms!

En dan kan handig zijn, want u zit hier aan toegangspoort van één van de grootste havens ter wereld; die van Antwerpen. Continu varen er gigantische vrachtschepen langs en als u de app ‘Marine Traffic’ op uw telefoon zet, dan kunt zien waar die vrachtschepen vandaan komen en/of heen gaan!

Andere strandhuisjes in Vlissingen

Naast deze luxe villa’s zijn er ook nog huisjes in de buurt beschikbaar die misschien beter geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

Waar bij ‘normale’ Roompot-parken nog andere faciliteiten zijn zoals een zwemparadijs of speelhal, moet dit Roompot park het vooral van het uitzicht hebben.

De 32 vakantiehuisjes die hier op het Nollestrand van Vlissingen staan zijn een park op zichzelf.

Parkeren doet u op de openbaren parkeerplaats naast de receptie van het park (ongeveer 8 euro per dag), hierna is het nog ongeveer 300 meter lopen naar de strandhuisjes.

Let op dat u het laatste stukje letterlijk over het strand moet lopen, u dient dus rekening te houden met de hoeveelheid bagage die u meeneemt.

Overnachten aan de zonnige Zeeuwse kust

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland, en dus erg zonzeker. Vandaar dat de kustprovincies niet alleen in de zomer maar ook in de lente en herfst zo populair is.

Strandpaviljoen Pier 7 is onderdeel van de accommodatie, dus u kunt zelf besluiten of u boodschappen gaat doen of letterlijk naar de buren rolt om op het terras te ontbijten, dineren of gewoon te borrelen.

Wat is er te doen in Vlissingen

Op minder dan 5 kilometer afstand liggen de andere populaire Zeeuwse badplaatsen Dishoek en Zoutelande.

En het Arsenaal en het MuZEEum zijn op loopafstand van de strandhuisjes gevestigd.

Voor gezinnen met kinderen is een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans ook erg leuk en leerzaam. De Zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt op fietsafstand en is ook met één treinstop te bereiken.

Met de Westerscheldeferry bent u trouwens in minder dan 25 minuten aan de ‘overkant’ in Zeeuws-Vlaanderen. Op deze ferry kunnen alleen voetgangers en fietsers mee. Vanuit Breskens kunt u vervolgens dit onbekendere deel van Zeeland verkennen.

Vanuit Breskens fietst u in ongeveer 30 minuten naar de badplaats Cadzand-Bad, dat letterlijk tegen de Belgische grens ligt. Nog een half uurtje verder en u bent in het mondaine Belgische Knokke.

Reserveer nu deze strandvilla in Vlissingen!