Wellness - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Wellness

Luxe wellness arrangement met overnachting in Nederland

Wellness Hotels bij HotelSpecialsVoor wie niet ver op vakantie kan of wil zijn er in eigen land natuurlijk legio mogelijkheden voor een lekker weekendje weg of een relaxte overnachting in een luxe hotel.

Veel mensen kiezen ervoor om een dagje naar een wellness resort te gaan zoals Spa Zuiver of de Zwaluwhoeve.

Het voordeel is dat u een dagje er even helemaal tussenuit bent, het nadeel is dat zo'n dag meestal weer abrupt eindigt met in de file naar huis rijden.

Daarom hebben wij op onze site een mooie selectie gemaakt van accommodaties waar u kunt overnachten in combinatie met een wellness arrangement.

Goedkope wellness overnachting in Nederland

Dit is vaak niet eens zo heel veel duurder dan een los entreekaartje voor de wellness-faciliteiten van de accommodatie, daarnaast is in zo'n wellness arrangement ook nog eens een diner inbegrepen in de prijs.

De ene wellness accommodatie is de ander niet, zo zijn er veel hotels die weliswaar wellness faciliteiten aanbieden, maar dit is vaak alleen een sauna of jacuzzi in de kelder van het hotel. Of simpelweg als onderdeel van de sportschool van het hotel.

Op onze site hebben we juist accommodaties verzameld waarbij wellness de boventoon voert. Deze hotels én appartementen zijn juist helemaal om het wellness-concept heen gebouwd.

Wellness-Overnachting-Nederland2

Weekend arrangement in een wellness resort in Nederland

Veel mensen gaan doordeweeks naar naar een wellness-resort en blijven daar een nachtje slapen om zo even de week te breken. Maar er zijn natuurlijk ook legio mogelijkheden om een weekendje weg te reserveren met een luxe wellness arrangement.

Dat wil dan overigens niet zeggen dat u het hele weekend in het wellness centrum hoeft te verblijven. Meestal bent u één dag in het resort en de andere dag maakt u gebruik van bijvoorbeeld een huurfiets en gaat u de omgeving verkennen.

Of bij wellness resorts die zich in een stad bevinden, ligt shoppen en lekker eten en drinken natuurlijk meer voor de hand.

Zo heeft Amsterdam net buiten de centrumring A10 het Spa Zuiver Resort liggen. Daarnaast zijn er in de hoofdstad zelf ook nog diverse wellness hotels zoals het relatief goedkope Corendon Vitality Spa of juist het superluxe en duurdere Conservatorium Hotel met haar wellness faciliteiten. Dit laatste hotel ligt aan het Museumplein direct naast de PC Hooftstraat.

Nog steeds in de buurt van Amsterdam, maar dan wel in een landelijke omgeving ligt het oude Fort Beemster, dat vroeger dienst deed als verdedigingsfort maar tegenwoordig een heerlijk wellness centrum is.

Privé wellness resort met overnachting in Nederland

De meeste wellness resort bevinden zich in Nederland overigens ver buiten de drukte van de stad.

Zo bevinden zich in het gebied op en rond de Veluwe veel accommodaties waar u in een privé-wellness resort kunt overnachten.

Daarnaast treft u in de Achterhoek een aantal wellness resorts met overnachtingsmogelijkheden zoals De Weldaed, maar het bourgondische Zuiden van Nederland spant absoluut de kroon.

Want juist in Brabant en Limburg worden wellness en culinair genieten optimaal met elkaar gecombineerd.

Vanzelfsprekend is het Badhotel in Domburg één van de bekendste locaties om in privé sfeer te genieten van een wellness arrangement met overnachting.

Aan de Noord-Hollandse kust treffen we juist Hotel Huis ter Duin met al haar wellness-faciliteiten, terwijl in het hoge Noorden op de Groningse grens met Duitsland het weer heerlijk toeven is in het Fontana Resort in Bad Nieuweschans.
Wellness-Overnachting-Nederland5

Vakantiehuizen met privé wellness faciliteiten

Niet alleen hotels en appartementen bieden steeds vaker wellness faciliteiten en wellness arrangementen aan.

Tegenwoordig zijn er ook steeds meer vakantiehuizen van parken zoals Center Parcs en Landal Greenparks waar u tegen een kleine meerprijs kunt overnachten in luxe vakantiehuisje met privé wellness faciliteiten.

Zo heeft u vaak een eigen sauna, jacuzzi of hottub tot u beschikking, zonder dat u de wellness faciliteiten hoeft te delen met vreemden.

Luxe wellness overnachting of arrangement cadeau geven

Als u (nog) niet weet waar u heen wilt voor uw wellness overnachting, of als u juist iemand een wellness overnachting cadeau wilt geven; raden wij u aan om een cadeaukaart te geven in de vorm van bijvoorbeeld een Bongo-card of GiftForYou-voucher.

Hiermee kunt u, of de ontvanger, zelf kiezen waar en wanneer er gebruik wordt gemaakt van het wellness arrangement of overnachting.

Bij de uitgevers van de twee bovengenoemde kaarten heeft u een ruime keuze aan wellness resorts in Nederland, en zelfs een aantal accommodaties in België en Duitsland.

  1. Home
  2. Wellness
Filter
Filter × Close