Wellness

  1. Home
  2. Wellness
Filter

Filter × Close
Location: Barloseweg 6a, 7122 PT Aalten, NederlandWebsite: http://deweldaed.nl/
Location: Nekkerweg 24, 1461 LC Zuidoostbeemster, NederlandWebsite: https://www.fortresortbeemster.nl/

Kom tot rust komen in een wellness resort?

Eindelijk vakantie? Een week hard gewerkt? Eventjes rustig ontspannen naar aanleiding van alle gebeurtenissen? Of gewoon eventjes ontspannen? Dan kiest u natuurlijk voor een overnachting, rijk aan wellness!

Weekendje weg naar een wellness resort

Voor een weekendje naar een spa of een wellness resort hoeft u niet meteen het land uit. Nederland heeft genoeg te bieden als het om wellness overnachtingen gaat!

Hotels, Bed & Breakfasts, appartementen, studio’s kastelen kloosters en noem maar op. Hieronder treft u voldoende wellness mogelijkheden aan voor en weekendje weg.

Goedkope wellness overnachtingen

Ook al gaat het om sauna’s, verwennerij, relaxen en luxe, een wellness overnachting hoeft helemaal niet duur te zijn! Al vanaf € 30 per persoon per nacht kunt u al genieten en u heeft een onvergetelijke ervaring.

Luxe wellness overnachtingen

Een weekendje weg voor wellness betekent alleen maar luxe. U kunt kiezen voor een hotel met een spa in de buurt, maar u kunt ook kiezen voor een hotel met een eigen zwembad en sauna.

Wilt u wat meer privacy en ultiem genieten van de rust? Dan gaat u toch voor bijvoorbeeld een bungalow of hotel met een eigen privé sauna!?

Wij hebben voor u de meest uiteenlopende wellness mogelijkheden hieronder op een rijtje gezet.