Slapen in een knus boshuisje op de Veluwe - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in een knus boshuisje op de Veluwe

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Origineel overnachten midden in het bos

Net ten noorden van Arnhem en midden in het Nationaal Park Veluwezoom, bevindt zich ‘glamping only’ vakantiepark Buitenplaats Beekhuizen.

Op dit kleinschalige park staan slechts 50 Lodgetenten, Forest Cabins en zogenaamde Pods, waardoor een verblijf op dit park heel gemoedelijk aan voelt.

Zowel de Lodgetenten, de Forest Cabins, als de Pods zijn voorzien van eigen sanitaire voorzieningen, dus u hoeft niet met een wc-rol onder uw arm naar het toiletgebouw.

Bijzonder overnachten in houten Pods

De canvas lodgetenten zijn ruimer dan de knusse Pods, maar wij vinden de Pods juist specialer. Lodgetenten treft u immers ook op veel andere vakantieparken en campings, de Pods zijn in onze ogen unieker en knusser!

De lodgetenten komen in een ‘standaard’ variant en een ‘wellness’ variant, waarbij u de beschikking heeft tot een privé hot tub naast de tent.

Er zijn tweepersoons-Pods beschikbaar en vierpersoons-Pods, al biedt de eerlijkheid te zeggen dat het met vier personen wel heel knus wordt.

Er zijn diverse Pods beschikbaar die variëren in luxe en dus ook prijs. Alle Pods hebben een kitchenette, maar geen kookplaat. Wel is er een elektrische wok aanwezig.

Voor € 7,50 per dag is het overigens wel mogelijk om een Kookpod erbij te huren. De Lodgetenten hebben wél een kookplaat.

Verder is er een tweepersoons bed, badkamer met douche en toilet en natuurlijk een veranda met meubels.

-Luxe Pod (2 pers), eigenlijk de meest ‘standaard’ Pod inclusief elektrische verwarming. Verder aanwezig eettafel met 2 stoelen en apart nog twee fauteuils of een zitbankje.

-Superior Pod (4 pers), eettafel met 4 stoelen, bedbank met onderschuifbed en vloerverwarming.

-Bush Pod (4 pers), eettafel met 4 stoelen, bedbank met onderschuifbed en elektrische verwarming, én afgeschermde buitendouche met warm water + badjassen.

Faciliteiten op Buitenplaats Beekhuizen

Hoewel u in zowel de Lodgetenten, Forest Cabins als de Pods uitstekende faciliteiten heeft om te koken, is het misschien wel leuker om bij Restaurant WOODZ te eten op het park. Maar u kunt natuurlijk ook in het naburige Velp of iets verder gelegen Arnhem uit eten gaan. Tevens kunt u ook diverse maaltijden laten bezorgen via bezorg-apps.

Bij de receptie is overigens ook nog een beperkt assortiment aan eten en drinken beschikbaar, maar u kunt ook gebruik maken van de broodjesservice (elke dag) of ontbijtservice (weekend)

Op Buitenplaats Beekhuizen worden, vooral in het zomerseizoen, diverse activiteiten georganiseerd. U kunt op dit bosrijke vakantiepark bijvoorbeeld meedoen aan Yoga Nidra of deelnemen aan Wild excursies onder begeleiding van een gids van Natuurmonumenten.

Parkeren bij Buitenplaats Beekhuizen is kosteloos evenals de gratis wifi, al komt u hier natuurlijk om te onthaasten en nu eens eindelijk dat boek uit te lezen.

Neem uw eigen fietsen mee en ontdek de groene omgeving van de Veluwe of huur (3 of 7 versnellingen) fietsen op het park.

Wilt u liever chillen dan kunt u ook van de gemeenschappelijke hot tub gebruik maken. U dient deze hot tub wel van te voren te reserveren. De hottub heeft u dan voor de gehele dag, vanaf 13.00 tot 22.00 uur. Optimaal genieten!

Reserveer nu een luxe pod in het bos!