Bijzonder Lodgehotel de Lelie - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Bijzonder Lodgehotel de Lelie

Status Open now

Origineel overnachten in Friesland

Nabij het centrum van de historische havenplaats Makkum, vindt u het bijzondere Lodgehotel “De Lelie”. De indoor lodges zijn modern en comfortabel ingericht.

In combinatie met het naastgelegen Sauna en Beautyresort de Leliehof maakt u van uw verblijf een complete beleving.

Bezoek de Friese Elfsteden, maak een uitstapje naar de Waddeneilanden of geniet van het mooiste strand van Friesland dat op loopafstand ligt.

Indoor Lodges

Uw privé-indoor lodge beschikt over comfortabele eenpersoons Swiss Sense bedden een eigen badkamer met douche en toilet, een flatscreen TV en gratis WiFi. Verder zijn de lodges rookvrij en zijn huisdieren niet toegestaan.

Vanwege het indoor concept kunt u het hele daar door genieten van uw eigen veranda. U kunt ook gebruik maken van de zonnige binnenplaats die aan het water gelegen is.

Er zijn oplaadpunten voor uw e-bike aanwezig en uw fiets kan overdenkt bij uw lodge worden gestald. Bij Lodgehotel de Lelie is parkeren gratis.

Sauna en Beautyresort de Leliehof

Zo vanuit uw lodge genieten van een heerlijk dagje wellness. De unieke combinatie van het Sauna en Beautyresort met het aangebouwde Lodge Hotel biedt u zelfs de mogelijkheid om in uw badjas van uw lodge naar het Sauna en Beautyresort te lopen.

Met maximaal 40 gasten per dag is de wellness kleinschalig en staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Kom heerlijk genieten in de gemoedelijkste en gezelligste sauna van Nederland.

Historische havenplaats met een pittoresk centrum

De Pittoreske havenplaats Makkum heeft bezoekers veel te bieden. Het gezellige centrum heeft voldoende terrassen en een grote variatie in restaurants. Aan de statige koopmanshuizen en rijkversierde geveltjes is te zien dat Makkum vroeger een belangrijke industrie en handelsplaats was.

In de zomermaanden kunt u in Makkum genieten van zomerbraderieën, de Makkumer Visserijdagen, Leugenbollepop en en Makkumer Merke. Het strand en de gezellige boulevard zijn zowel in de zomer- als in de wintermaanden in trek.

Aan de boulevard vindt u gezellige winkels, terrasjes, restaurants en twee surfscholen. Vanuit Makkum is een uitstapje naar de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland snel gemaakt.

Reserveer nu Lodgehotel De Lelie