Genieten van Wellness in Vakantiepark De Eikensingel - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Genieten van Wellness in Vakantiepark De Eikensingel

CategoriesGoedkoop, Natuur, Sauna, Wellness
Status Open now

Wellness vakantiepark op de Veluwe

Midden op de Veluwe in kleinschalig Vakantiepark de Eikensingel, kunt u genieten in uw privé-jacuzzi van één van de gezellig bungalows.

Dat is wat u kunt verwachten als u een luxe huisje boekt op Vakantiepark Eikensingel in het Gelderse Uddel. De bungalows zijn compleet ingericht en op het park kunt u gebruik maken van het verwarmde openlucht zwembad of de traditionele Finse sauna.

Bungalow met jacuzzi op de Eikensingel

De luxe vakantiewoningen op wellness Vakantiepark De Eikensingel zijn modern en compleet ingericht met een woongedeelte met zithoek, eethoek en TV met digitenne, open keuken met koelkast, magnetron, gasstel, Koffiezetapparaat, en waterkoker en een badkamer met douche. De beide slaapkamers beschikken over twee éénpersoons boxspringbedden met dekbedden.

Uniek aan de huisjes is de prachtige veranda waaronder niet alleen een lounge bank staat, maar ook een heerlijke jacuzzi. Gevuld met vers water en alvast voor u opgewarmd zodat het genieten direct na aankomst kan beginnen.

De huisjes hebben allen een afgeschermde groene privé tuin zodat u bij mooi weer ook heerlijk buiten van de zon kunt genieten. Uw hond is van harte welkom op de Eikensingel. Er zijn speciale huisjes beschikbaar voor mensen die hun hond mee willen nemen.

Wellness op het Vakantiepark De Eikensingel

Centraal tussen de huisjes ligt het verwarmde zwembad. Uniek aan dit zwembad is dat water in plaats van chloor op zoutbasis is. Zout heeft en helende en zuiverende werking op de huid. Het zwembad is geopend tussen medio april en medio oktober.

Ook beschikt Vakantiepark De Eikensingel over een traditionele sauna waarvan u, na reservering, onbeperkt gebruik kunt maken. De sauna is zowel met als zonder badkleding te gebruiken.

Vakantiepark op de Veluwe

Het bekendste en grootste omheinde natuurgebied is natuurlijk het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Bezoek het  Jachthuis Sint Hubertus of het Kröller-Müller Museum met de geweldige Beeldentuin. Fietsend of wandelend kun tu genieten van de zandverstuivingen, heidevelden en het bosgebied.

Vanuit de Eikensingel zijn ook diverse attractieparken en dierentuinen te bezoeken zoals Julianatoren, de Apenheul of het Dolfinarium in Harderwijk.

Heerlijk genieten dus van alles dat Vakantiepark De Eikensingel en de Veluwe u te bieden heeft.

Reserveer nu Vakantiepark De Eikensingel