Slapen op de hondsrug bij Landal Puur Exloo in Drenthe

Bovenop de Hondsrug en midden in de Drentse bossen, bevindt zich Landal Resort Puur Exloo.

Op dit relatief kleine park, staan ‘slechts’ 33 luxe villa’s waar u met zes, acht of tien personen, heerlijk kunt genieten van de bossen en de hei.

Faciliteiten van de villa’s op Landal Puur Exloo

De villa’s, gebouwd medio 2020, zijn van alle gemakken voorzien zoals smart-tv, een volledig ingerichte keuken, inloopdouches met rainshower en zelfs een privé-sauna!

Vooral de acht- en tienpersoonsvilla’s bieden middels de enorme ramen een prachtig uitzicht over de Drentse heide.

Op zeer korte loopafstand van de villa’s kunt u uw auto parkeren, waarmee het park geheel autovrij is, wat de rust ook weer ten goede komt.

Alle villa’s zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Hiermee blijven de villa’s voor langere tijd nieuw en fris.

Slapen bij de Hunebedden

Als u dan toch in het ‘Land van Bartje’ bent, kan u net zo goed gelijk de Hunebedden bezoeken. Deze resten van grafkamers uit omstreeks 1600, zijn dé bezienswaardigheid van Drenthe.

Vanuit Exloo bent u trouwens zo in steden als Emmen, waar de grote dierentuin is. Maar ook in Groningen, waar het tussen de studenten heerlijk toeven is. En omdat u zo dicht bij Duitsland bent (10 kilometer), krijgt u eigenlijk twee vakantielanden van de prijs van één.

Landal Puur Exloo is een prima uitvalsbasis voor lange wandel- of fietstochten over bijvoorbeeld de Hondsrug. Fietsen en e-bikes kunt u vanzelfsprekend huren bij Landal Puur Exloo en er is vanzelfsprekend gratis wifi aanwezig.

 

Boek nu deze wellnessvilla op de Hondsrug

Slapen op de hondsrug bij Landal Puur Exloo in Drenthe

Nederland

Drenthe

Exloo

Thema

Locatie

Exloo, Nederland
Boek nu deze wellnessvilla op de Hondsrug