Luxe romantische wellness villa De Weldaed - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Luxe romantische wellness villa De Weldaed

Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Wellness Villa op Landgoed de Weldaed

Het altijd heerlijk warme binnenzwembad, de ultieme luxe van de jacuzzi onder de sterren, het volledig onthaasten in een van de sauna’s: dan komen toch comfort, luxe en ontspanning bijna tot een apotheose?

Op het Landgoed de Weldaed staat o.a. de Wellness Villa ‘de Schoppe’ waar u dit allemaal genieten kunt.

Een volledig en zo authentiek mogelijk gerestaureerd pand, met alle comfort van de huidige tijd herbergt naast het binnenzwembad een complete en luxe keuken, een grote loungeplek, en een tafel waar u tot 10 gasten een diner zou kunnen voorschotelen.

Onthaasten in de Achterhoek

De totale oppervlakte van het met natuursteen en vloerverwarming uitgevoerde pand is alleen beneden al 120 m². Hoezo lekker ruim? En door de indeling en inrichting voel je je heus niet verloren: integendeel!

In een hoek naast het zwembad staat de infrarood sauna, om snel even behaaglijk op te warmen na bijvoorbeeld een frisse wandeling door de gevarieerde Achterhoekse natuur.

Ook een professionele zonnebank ontbreekt niet. Natuurlijk zijn de slaapkamers perfect in orde met zéér goede bedden en verfijnd bedlinnen.

Naast al die moderne zaken is de Schoppe een karakteristiek pand gebleven waarbij het vertrouwde kraken van de dikke eiken gebint balken de hoge leeftijd ervan verraadt.

Ontspannen in je privé natuurgebied in Gelderland

Landgoed de Weldaed heeft een privé natuurgebied van ruim 1,5 hectare, waar doorheen wandelpaden lopen, en waar enkele zit- en lig plekjes zijn. Vanuit het pand loop je 25 meter door een spannend bosje naar de Finse sauna, midden in de natuur.

Het natuurgebied is rijk aan klein wild zoals haas, konijn, patrijs, fazant. En afhankelijk van het jaargetijde zie je er een ree met jong(en) uit een van de poelen drinken, of een vos schichtig wegschieten, of een reiger z’n voedsel verschalken.

Ontdek de Achterhoek

Maar ook buiten de Weldaed is voor de liefhebber genoeg te doen: van kleiduif schieten, golfen. paardrijden en ultra light vliegen tot fietsen en wandelen.

Cultuur is er te over: in een straal van 30 km. zijn er prachtige Middeleeuwse stadjes als Bredevoort, Bronckhorst en Zutphen, maar ook Schloss Anholt, vlak over de grens is zéér de moeite waard, net als vele andere kastelen in de Achterhoek.

Culinair kunt u zich volledig uitleven in de Schoppe, maar als u dat verkiest komt u hélemaal niets tekort als u dat buiten de deur zoekt: een aantal aanraders wordt afhankelijk van uw wens door de eigenaren opgesomd.

Wat u elders zult moeten vinden is een trampoline of een trapveldje: het landgoed is geen kinderspeelparadijs: een uitstapje daarheen vindt u héél nabij; indoor en outdoor en nog educatief ook!

Mede daardoor is de Weldaed de juiste plek om het jachtig leven te ontvluchten en u herboren te weten na een verblijf vol ‘onthaasting’. Verder kent de Weldaed geen vip-arrangement: een gast op landgoed de Weldaed is altijd een VIP!

Reserveer hier De Weldaed!