Hotel van Oranje Noordwijk van Harry Mens Business Class

Direct aan de boulevard van Noordwijk aan Zee staat het bekende hotel waar het programma Business-Class van Harry Mens wordt opgenomen. In het Hotel van Oranje aan de Koningin Wilhelmina Boulevard is het elke zaterdagochtend een drukte van jewelste met mensen van de tv en de gasten die bij Harry in de show komen.

Dit kunt u zelf ook een keer meemaken door origineel te overnachten in dit hotel en ‘s ochtends als publiek aan te schuiven in de show Business-Class.

Het Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee is onderdeel van de Autograph Collection, wat op haar beurt weer onderdeel is van hotelgigant Marriott.

Fletcher Hotels van Harry Mens

U moet dit hotel dus niet verwarren met die andere hotels uit het programma Business-Class van Harry Mens; De Fletcher Hotelgroep. Deze keten wordt wekelijks in het programma belicht met een presentatie van dochter Suze Mens of met een bezoek van Fletcher-ambassadrice Myrna Goossen.

In Noordwijk aan Zee bevindt zich trouwens ook nog het Fletcher Bad Hotel, u kunt dit hotel kiezen als het Hotel van Oranje al vol zit of simpelweg te duur is voor u. De eerlijkheid gebied te zeggen dat het Fletcher Bad Hotel vanaf prijzen heeft van € 25 per persoon per nacht, terwijl het Hotel van Oranje begint bij zo’n € 150 per kamer per nacht.

Naast de bekende Fletcher hotels en het Hotel van Oranje komt er regelmatig nog een hotel voorbij in de show van Harry; De Beereshoeve van Wijnkoperij Jos Beeres. De Beereshoeve is eigenlijk geen hotel maar een Bed & Breakfast en ligt in rustige Groningen.

Hier kunt u lekker op zaterdagmiddag inchecken, genieten van de wijnproeverij van onderleiding van Wietze Snaak en ‘s avonds in het dorpje Noordbroek lekker uit eten om na al die wijntje heerlijk in slaap te vallen. De volgende ochtend staat u op met een prachtig uitzicht over de weilanden rondom De Beereshoeve.

Uitwaaien of zonnen bij Beachclub O

Zoals gezegd wordt het programma Business-Class van Harry Mens elke zaterdagochtend opgenomen en pas zondagochtend uitgezonden op RTL 7.

Het is elk jaargetij heerlijk toeven in het Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee, want in de zomer kunt u juist lekker afkoelen aan zee of zonnen bij Beachclub O.

In de winter kunt u juist lekker uitwaaien op het strand van Noordwijk en opwarmen met een kop chocolademelk in hetzelfde strandpaviljoen. ‘s Avonds schuift u in het Hotel van Oranje weer lekker voor de open haard om te genieten van een culinaire avond met heerlijke wijnen.

Wellness in Hotel van Oranje

Naast de zes restaurants (!) en vier bars in het Hotel van Oranje is niet alleen aan de bourgondische mens gedacht. Ook aan lijf en leden wordt aandacht besteedt in dit Harry Mens-hotel in Noordwijk.

In het souterrain van het hotel treft u namelijk een volledig uitgerust wellness-centrum mét een golfslag-zwembad van maar liefst 30 meter!

Mocht het dus te koud zijn om in de Noordzee te zwemmen dan kunt u altijd nog uw baantje trekken in dit zwembad.

Kamers in het Harry Mens-hotel

Zoals in elk hotel zijn er ook in dit Harry Mens-hotel diverse soorten kamers die verschillen in formaat, inrichting en natuurlijk in prijs.

Zo zijn er ‘standaard’ kamers waarbij uitzicht heeft op Noordwijk en sommige kamers op zee. De Deluxe kamers en de suites hebben zo goed als allemaal uitzicht op de Noordzee en het strand. Vanzelfsprekend zijn deze kamers dan ook duurder dan de ‘standaard’ kamers.

Reserveer nu het Hotel van Oranje

Hotel van Oranje Noordwijk van Harry Mens Business Class

Nederland

Noordwijk aan Zee

Zuid-Holland

Thema

Locatie

Hotel Van Oranje, Autograph Collection, Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk, Nederland
Reserveer nu het Hotel van Oranje

Meer Accommodaties

Toon alle Accommodaties

Slapen in een molen in Arkel

Nederland, Arkel, Zuid-Holland

Slapen in een punthuisje in Zeeland

Nederland, Zeeland, Sint Maartensdijk