Luxe

  1. Home
  2. Luxe
Filter

Filter × Close
Location: Wijde Begijnestraat 1-3, 3512 AW Utrecht, NederlandWebsite: https://www.eyehotel.nl/nl/
Location: Korte Nieuwstraat 14, 3512 NM Utrecht, NederlandWebsite: https://hotel26.nl/
Location: Court Hotel City Centre Utrecht, Korte Nieuwstraat 14, 3512 NM Utrecht, NederlandWebsite: https://www.courthotel.nl/hotel/
Location: Barloseweg 6a, 7122 PT Aalten, NederlandWebsite: http://deweldaed.nl/
Location: Doctor Peelenstraat 8, 5831 EG Boxmeer, NederlandWebsite: http://www.hotelkloosterelsendael.nl

Een originele en luxe overnachting

Iets waar iedereen van houdt en iedereen van geniet, maar niet voor iedereen weggelegd: luxe. Wilt u toch een weekje, weekendje, een nacht, of een paar dagen genieten van luxe, bekijk dan hieronder ons overzicht met luxe overnachtingen!

Er is een breed scala van overnachtingsmogelijkheden die rijk zijn op luxe. Deze zijn allemaal onder elkaar terug te vinden op onze website!

Een luxe hotel hoeft niet duur te zijn

Maar een luxe vakantie boeken is niet voor iedereen weggelegd. Ik betaal een vermogen voor dergelijke hotels? Dat is niet waar!

Onze website bewijst het tegendeel; al vanaf € 30 per persoon per nacht kunt u een overnachting boeken die rijk is aan luxe.

Wat verstaan jullie onder luxe?

Onder luxe verstaan wij hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Denk aan een hotelkamer met een eigen jacuzzi, een kasteel voor jezelf, een bungalow met eigen sauna.

Maar dat is niet het enige, we hebben voor u ook luxe en betaalbare hotels gevonden direct aan het strand met zeezicht, hotels aan het water, midden in het centrum van grote steden, midden in de natuur en noem het maar op.

Romantisch met zijn tweetjes genieten van luxe, met uw kinderen of gezellig met de hele familie, het kan allemaal.

Grote luxe hotelketens en boutique-hotels

Nee hoor, onze website heeft van alles voor u op een rij gezet, als het maar luxe is. Zo kunt u kiezen voor Bed and Breakfast, appartementen, hotels, studio’s, bungalows, maar ook unieke locaties.

Voorbeelden van luxe hotelovernachtingen

Daarvoor nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op een van de luxe hotelpagina’s van Bijzondere Overnachtingen. Ook luxe is betaalbaar dus bekijk hieronder de mogelijkheden!