Slapen op Bilderberg Kasteel Vaalserbroek - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen op Bilderberg Kasteel Vaalserbroek

LocationsLimburg, Nederland, Vaals
Status Closed nowOpens at 08:30:AM tomorrow

Origineel overnachten in het Limburgse Bilderberg Kasteel Vaalserbroek

In het uiterste zuiden van Limburg en midden tussen de glooiende heuvels, bevindt zich Bilderberg Kasteel Vaalserbroek.

Dit kasteel-hotel op letterlijk loopafstand van het drielandenpunt bij Vaals, is al jaren geliefd bij rustzoekers. Want dat is één van de reden waarom u naar Zuid-Limburg afreist.

In Kasteel Vaalserbroek komt u om te genieten van het bourgondische Limburg én om te wandelen en te fietsen.

Overdag lekker er op uit trekken, of bijvoorbeeld een ronde lopen over de naastgelegen golfbaan, en ‘s avonds (of ‘s middags al) lekker genieten van een flesje wijn op het terras van Kasteel Vaalserbroek.

Het hotel leent zich niet echt voor gezinnen met kinderen, waardoor er een natuurlijk rust rondom dit oude kasteel heerst. Gezinnen zijn misschien beter af bij Landal Park Hoog Vaals, wat één kilometer dichterbij Vaals ligt.

Faciliteiten van Bilderberg Kasteel Vaalserbroek

Alle 130 kamers zijn comfortabel in luxe in gericht; er is een ruime tweepersoonsbed, een zithoek, een luxe badkamer met gratis toiletartikelen en airco voor als het in de Limburgse heuvels heel warm wordt.

Het ontbijtbuffet wordt elke ochtend voor u klaargezet in restaurant De Kruidentuin, waar u ‘s avons ook kunt dineren volgens buffet. Dineert u liever à-la-carte, dan kunt u terecht in restaurant In de Oude Watermolen.

De hele dag door kunt u genieten van een kleine maaltijd of een drankje in de bistro met uitzicht op de vijver van het kasteel.

De omgeving van Bilderberg Kasteel Vaalserbroek

Zoals gezegd komt u naar de Zuid-Limburgse heuvels voor ruimte en rust; eindelijk eens dat boek uitlezen of misschien wel een op een rustig tempo een beetje werken op de laptop. Want vanzelfsprekend is er naast gratis parkeergelegenheid ook gratis wifi aanwezig.

Bezoek op 30 minuten lopen het Drielandenpunt, met 10 minuten bent u met de auto in het centrum van Aachen en met 20 minuten staat u op het Vrijthof in Maastricht. Toch liever naar België? Dan kost het u eveneens 20 minuten om in Luik te komen en Belgische wafels te eten.

Huur bij Bilderberg Kasteel Vaalserbroek een e-bike en fiets in ongeveer een uur naar Maastricht of bezoek de grotten van Valkenburg.

Bij slecht weer blijft u lekker binnen en gaat u met een warme chocomelk voor de open haard zitten of genieten van de wellness-faciliteiten van Kasteel Vaalserbroek

Reserveer nu Bilderberg Kasteel Vaalserbroek