Overnachten in de bossen van Velp in Boutique Hotel Beekhuizen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Overnachten in de bossen van Velp in Boutique Hotel Beekhuizen

CategoriesBos, Hotel, Luxe, Natuur
Status Open now

Wakker worden in de bossen tussen de herten en eekhoorns

Midden in de Gelderse bossen van Velp, nabij Arnhem, kan je helemaal tot rust komen in één van de 21 lodges en suites van Boutique Hotel Beekhuizen.

Dit hotel is gelegen op het gelijknamige Landgoed Beekhuizen, en is de ideale plek om een weekendje helemaal tot rust te komen.

De lodges en suites van Boutique Hotel Beekhuizen

De kamers variëren in luxe, faciliteiten en dus ook in prijs. Er zijn wat kleinere en meer basic kamers, die natuurlijk het meest voordelig zijn.

Daarnaast zijn er ook een aantal kamers met een groot terras/veranda en keukentje. Logischerwijs zijn deze kamers duurder.

Verder zijn er ook nog een aantal familiekamers met twee slaapkamers.

Bijna alle kamers hebben grote glazen schuifdeuren zodat je direct vanuit je kamer het bos in kan lopen!

Weekendje weg naar de bossen

Boutique Hotel Beekhuizen in Nationaal Park Veluwezoom, is de perfecte get-away voor mensen die wél in de bossen willen overnachten, maar een eigen huisje misschien net te eng of te eenzaam vinden.

Eerlijk is eerlijk, stel je gaat helemaal alleen in de winter naar een donker bos in een boshuisje zitten; dan is het toch een beetje eng.

Bij Boutique Hotel Beekhuizen heb je eigen ‘best of both worlds’; namelijk wél de bossen, maar óók alle faciliteiten van een hotel. Als je zelf wilt koken op je kamer, dan doe je dat. Wil je iets laten bezorgen, dan kan je om de hoek iets bestellen bij Restaurant Woodz.

Maar wil je toch even onder de mensen zijn en ben je op zoek naar reuring, dan kan je ook gewoon in de gemeenschappelijk lounge of tuin gaan zitten.

De luxere kamers hebben overigens allemaal een eigen duurzame pelletkachel.

Op het terrein kan je gratis parkeren en overal in het hotel is gratis wifi aanwezig. Maar je bent hier natuurlijk vooral om uit te rusten en om nu eindelijk eens dat boek uit te lezen!

Forest Cabins en knusse boshuisjes naast het hotel

Wil je tóch liever in een boshuisje of forest cabin slapen? Dan kan dat óók gewoon op Landgoed Beekhuizen.

De forest cabins zijn iets duurder en luxe, terwijl de boshuisjes goedkoper en knusser zijn.

 

Reserveer nu dit luxe boshotel!