Slapen in de Euromast

Bij Rotterdam denkt iedereen natuurlijk aan de Maas en de havens die onlosmakelijk met de stad verbonden zijn. En natuurlijk zijn er legio goede hotels beschikbaar in de stad, maar wij zoeken nu juist voor u de speciale en originele hotels uit om te genieten van een weekendje Rotterdam.

Zo is het mogelijk om in het letterlijke hoogtepunt van de stad te blijven slapen: in de Euromast!

Een origineel weekendje weg naar Rotterdam

Op 100 meter hoogte kunt hier genieten van het uitzicht van de stad en bij mooi weer zelfs tot aan Scheveningen kijken. Dichterbij kunt u onder u de boten over de Maas zien glijden en aan de Noordzijde van de stad ziet u de vliegtuigen van Zestienhoven opstijgen en landen.

Ook culinair is dit een hoogtepunt, want de Euromast herbergt een toprestaurant waar u overheerlijk kunt dineren. Blijft u liever romantisch op uw kamer, dan kunt u elke avond tot laat nog diner op uw kamer bestellen.

Er zijn slechts twee suites beschikbaar in de koepel van de Euromast, ieder met een eigen balkon. De ene suite heet een wellnessbad, de andere suite ene inloopregendouche.

Romantisch overnachten in de Euromast

De ene suite heeft uitzicht op de zuidzijde van de stad en dus op de haven, de andere suite is iets kleiner en heeft juist uitzicht op de skyline van Rotterdam en luchthaven Zestienhoven.

Vanzelfsprekend zijn verwarming en airconditioning aanwezig, evenals de gratis wifi.

Overdag deelt u het panorama-platform met de overige bezoekers van de Euromast, maar na 22:00 uur is het terras exclusief voor u en kunt u genieten van een romantische overnachting op hoogte.

Niet voor niets leent een suite in de Euromast zich uitstekend voor een huwelijksnacht in Nederland.

U kunt maximaal drie maanden van te voren reserveren en prijzen beginnen bij € 395 per overnachting. U krijgt bij uw reservering dan wel weer een fles champagne.

Origineel overnachten in havenstad Rotterdam

De tweede stad van Nederland heeft u meer te bieden dan alleen het water. Waar tot een aantal jaar geleden Rotterdam altijd moest onderdoen voor het grote Amsterdam, is er tegenwoordig heel veel meer te doen in deze havenstad.

Natuurlijk is overnachten in deze toren al een speciale ervaring op zich maar de stad op zichzelf ook. Bekijk de boot in de haven vanaf het water of de Erasmusbrug en geniet van dit exclusieve plaatje.

Met het openbaar vervoer bent u in een mum van tijd aan de andere kant van de stad, of de andere kant van het water. Rotterdam wordt door de Maas gescheiden in een Noordelijk en Zuidelijk deel. Waar vroeger ‘Zuid’ bekend stond als rauw en gevaarlijk, is het nu juist steeds meer aan het opleven.

Meer originele overnachtingen in Rotterdam

Dat begint al als u letterlijk de Maas oversteekt bij de Erasmusbrug, hier bevinden zich de cruiseterminal, het hippe NHow hotel én het nieuwe Luxor Theater. In het centrum van stad, aan de Noordzijde van de Maas, bekijkt u juist de moderne architectuur van het nieuwe Centraal Station of de Markthal.

Klassiekers in Rotterdam zijn natuurlijk de Coolsingel, de Kubuswoningen (waar u ook in kunt overnachten), en de Koopgoot.

Blijft u liever wat dichter bij de grond, dan is een overnachting op het voormalig cruiseschip de SS Rotterdam een originele accommodatie.

Vanaf het water geniet u optimaal van deze ruige havenstad. Zowel het schip als de stad Rotterdam hebben u veel te bieden wat een nachtje of weekendje weg naar Rotterdam erg leuk en origineel maken.

Reserveer nu een kamer in de Euromast!

Romantisch overnachten in de Euromast te Rotterdam

Nederland

Zuid-Holland

Rotterdam

Thema

Locatie

Euromast, Rotterdam, Nederland
Reserveer nu een kamer in de Euromast!

Meer Accommodaties

Toon alle Accommodaties

Slapen in een molen in Arkel

Nederland, Arkel, Zuid-Holland

Slapen in een punthuisje in Zeeland

Nederland, Zeeland, Sint Maartensdijk

Slapen op het water in een ecovlot

Nederland, Noord-Brabant, Steenbergen

Strandhuisje in de duinen van Zandvoort

Nederland, Noord-Holland, Zandvoort