Appartement - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Appartement

Origineel overnachten in een bijzonder appartement

Slapen in een bijzonder appartement wordt steeds populairder. Dit komt omdat je in een appartement eigenlijk alle faciliteiten hebt die je je maar kunt wensen maar dan met wat privacy dan bij een hotel.

De appartementen die we voor je geselecteerd hebben zijn stuk voor stuk erg bijzonder vanwege de accommodatie of vanwege de ligging of faciliteiten.

Een eigen privé appartement midden in de stad

Het leuke aan een weekendje in een appartement is dat je een eigen opgang hebt, een eigen sleutel en daarmee volledige privacy. Ook zit je niet met 200 man aan een ontbijt en heb je echt het gevoel dat je even helemaal tussenuit bent.

Wel ben je nog steeds van alle gemakken voorzien en kun je in een appartement natuurlijk ook zelf koken en je eigen drinken meenemen voor in de koelkast.

Slapen in een appartement met het hele gezin

Wat ook erg bijzonder kan zijn, is dat je met je familie of een stel vrienden een appartement kunt huren voor een weekendje of midweekje en dat je dan met zijn allen in dezelfde ruimte zit.

Dit is natuurlijk erg gezellig en is een stuk intiemer dan dat je in een hotel zou zitten. Ook scheelt het aardig in de kosten als je kinderen hebt en zelf kookt als je een speciale overnachting boekt in een appartement

  1. Home
  2. Appartement
Filter
Filter × Close
Location: Dalauro Bed & Breakfast (Eys, Zuid-Limburg), Eyserheide 27, 6287 NB Eys, NederlandWebsite: https://www.booking.com/hotel/nl/dalauro-bed-breakfast.nl.html?aid=1574664