Overnachten in sprookjesachtige sfeer van de Efteling

Naar de Efteling gaat u meestal maar één dagje, wat in houdt dat u ‘s ochtends vroeg weg moet om de files bij Kaatsheuvel voor te zijn. Aan het einde van de dag staat u waarschijnlijk weer in dezelfde file om van het park af te komen.

Een dagje Efteling maakt moe, de kinderen achter in de auto zijn waarschijnlijk al aan het slapen of juist erg vervelend (omdat ze moe zijn). En dat moet u thuis, of onderweg, nog eten.

Als u de hele dag door het park heeft lopen slenteren, de Python een paar keer bent in geweest, of de houten achtbaan van Joris en de Draak heeft overleefd, bent u wel klaar met met de Efteling.

Waarom dan niet relaxt een nachtje blijven slapen in één van de drie Efteling-accommodaties?

Op deze manier haalt u het optimale uit een dagje (of twee dagen) Efteling en hoeft u aan het einde van de dag niet vermoeid weer achter het stuur plaats te nemen.

Slapen in het Efteling Hotel

Het meest bekende en ook meest luxe accommodatie van de Efteling is natuurlijk het Efteling Hotel. Dat ziet u al liggen als u vanaf de provinciale weg naar het parkeerterrein rijdt.

In het Efteling Hotel kunt u overnachten in één van de 20 verschillende soorten kamers met elk hun eigen thema. Bijna alle kamers zijn geschikt voor vier personen of meer, zodat kinderen niet in een aparte kamer hoeven te slapen.

Zo zijn er echte prinsessenkamers zoals de Sneeuwwitje Suite of de Doornroosje Suite. Er is een Roodkapje kamer, een betoverende Fata Morgana Suite en bijvoorbeeld een knusse Hans en Grietje Suite.

Elke slaapkamer heeft twee tweepersoonsbedden, vaak in dezelfde kamer en soms in een kamer met een afgesloten deur zodat pappa en mamma ook nog een beetje van elkaar kunnen genieten.

Overnachten in Vakantiepark Loonsche Zand of Vakantiepark Bosrijk

Goedkoper en iets minder luxe zijn de overnachtingen in het naastgelegen vakantiepark Loonsche Zand en Bosrijk.

Bij Loonsche Zand heeft u naast de vakantiewoningen ook de mogelijkheid om in het hotel van dit park te slapen. De kamers en vakantiewoningen van vakantiepark Loonsche Zand bij de Efteling zijn allen ingericht met natuurlijke materialen, meestal veel hout.

De inspiratie voor Loonsche Zand komt voort uit het naast gelegen Natuurpark De Loonsche en Drunense Duinen. De huisjes in dit park staan letterlijk midden tussen het zand en de duinen.

De woningen en appartementen van vakantiepark Bosrijk zijn iets luxer en ruimer ingericht. Hier staan ook vakantiewoningen tot wel 12 personen, ideaal voor grote families.

In tegenstelling tot vakantiepark Loonsche Zand, is vakantiepark Bosrijk, zoals de naam al zegt, erg bosrijk.

In het hoofdgebouw van vakantiepark Bosrijk bevinden zich de appartementen. In deze appartementen waant u zich een kasteelheer aangezien het gebouw opgetrokken is in de stijl van een kasteel.

Gratis Efteling toegang bij een overnachting

Bij alle overnachtingen in één van de drie Efteling-accommodaties heeft u gratis toegang tot het attractiepark van de Efteling. U hoeft niet eens via de de drukke hoofdingang, maar heeft gewoon uw eigen ingang via het hotel of vakantiepark. Dit scheelt dus een hoop tijd en frustratie!

Komt u één nachtje slapen dan krijgt voor twee dagen gratis toegang tot de Efteling, verblijft u twee nachten dan krijgt u drie dagen toegang tot het park. Dus ook als u ‘s ochtends uit-checkt, dan mag u alsnog de rest van de dag in het park blijven.

Gratis parkeren bij de Efteling

Net als de toegang die gratis is bij de Efteling is ook het parkeren bij de Efteling gratis voor hotel -of parkgasten. U parkeert ook niet op de drukke en vaak overvolle parkeerplaats van het attractiepark, maar gewoon op het parkeerterrein van het Efteling Hotel of vakantiepark Loonsche Zand of Bosrijk.

Een overnachting bij de Efteling is niet heel goedkoop, al kunt u via de last-minute pagina, altijd nog wel een mooie deal vinden. Maar tel erbij op dat u niet voor het hele gezin toegangskaartjes hoeft te kopen voor de Efteling en niet hoeft te betalen voor het parkeerterrein.

Reserveer nu bij de Efteling

Sprookjesachtig overnachten in de Efteling

Nederland

Kaatsheuvel

Noord-Brabant

Thema

Locatie

Efteling, Kaatsheuvel, Nederland
Reserveer nu bij de Efteling