Luxe design suites van Cuber op de Veluwe - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Luxe design suites van Cuber op de Veluwe

CategoriesBos, Natuur, Romantisch
Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Luxe design suites in de natuur

Cuber biedt je een luxe verblijf voor een weekendje weg of vakantie op de Veluwe. Het innovatieve ontwerp en het kwaliteitsniveau van de design suites zijn erop gericht om je volledig te ontzorgen. Je verblijf bij Cuber staat garant voor genieten en maximaal opladen.

Overnachten bij Cuber

De design outdoor suites van Cuber staan op de Veluwe. Ze zijn zo gunstig mogelijk geplaatst zodat je optimaal van het uitzicht op de omgeving kunt genieten.

Daar sluit het ontwerp van de suites naadloos op aan. Door de enorme glazen schuifpuien wordt je blik direct naar buiten getrokken.

Het rustige donkere interieur zorgt voor zo min mogelijk afleiding. Alhoewel, het is zo mooi! Je blik zal er zeker ook op vallen.

De eerste stappen in je Cuber suite gaan vast en zeker gepaard met oh’s en ah’s. Want kijk dat bed, letterlijk tegen het raam. En die douche, onder een glazen dak zodat je ‘s avonds een miljoen sterren douche ervaring hebt. Of die houtkachel op je terras, zie je je al zitten samen?

Luxe extra’s bij je Cuber outdoor suite

Los van de locatie op de Veluwe, het design van de suite, het zicht vanuit je bed, het gevoel binnen buiten te zijn, het samen zijn en het douchen onder het glazen dak biedt Cuber je nog zoveel meer.

De hele suite is met de Cuber app te bedienen. Je kunt dus contactloos inchecken, de verlichting aan doen, de airconditioning bedienen, de blinds openen… alles via je app.

En die app biedt je nog meer. Tijdens je verblijf in de Cuber suite/staat er een local guide tot je beschikking.

Een enthousiaste gids die je alle ins en outs van de omgeving kan vertellen, aangepast aan jouw interesses. Dat ene restaurantje in het bos, de mooiste fietsroute, een stoere activiteit; vraag het je gids en het komt allemaal in orde.

Fietsverhuur, de hot tub reserveren, een ontbijt op bed regelen… het kan allemaal bij Cuber. Ervaar, beleef en verwonder, Cuber is genieten en opladen. Met z’n tweetjes!

Reserveer nu de Cuber design suites!