Bed and Breakfast Rechthuis van Zouteveen

In dit karakteristieke rijksmonument, het Rechthuis van Zouteveen, werd tussen 1651 en 1840 recht gesproken door de Schout en Schepenen. Ook werd het pand in vroegere jaren al gebruikt als herberg. Een aantal jaren geleden werd dit bijzondere gebouw grondig gerenoveerd waarna het in gebruik is als bed & breakfast.

Het hart van de B&B wordt gevormd door de keuken en de ontbijtruimte. ‘s Morgens kunt u als gast in deze gezellige ruimte genieten van een heerlijk vers ontbijt. Ook kan de ontbijtruimte worden gebruikt als verblijfsruimte, de knusse opkamer met gezellige zitbankjes zorgt voor een huiselijke sfeer.

In deze sfeervolle Bed & Breakfast zijn vier comfortabele kamers gesitueerd. De kamers zijn allemaal voorzien van een luxe badkamer met wastafel, toilet en eigen douche of bad. Badslippers en een comfortabele badjas liggen voor u klaar en u kunt gebruik maken van Rituals verzorgingsproducten.

Bijzondere kamers in dit rijksmonument

Het Rechthuis van Zouteveen beschikt over vier verschillend ingerichte kamers. De Vaartkamer is ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed. De Panoramakamer beschikt over twee eenpersoons bedden en heeft een prachtig panoramaraam waardoor u vanuit bed kunt genieten van het prachtige uitzicht.

De Polderkamer is eveneens een tweepersoons kamer. Deze kamer op de begane grond heeft heerlijke openslaande deuren naar een gezellig terrasje. Vanaf hier kunt u volop genieten van het weidse uitzicht. De Vlietzichtkamer is geschikt voor maximaal vier personen. Naast de twee keer twee bedden beschikt deze ruime accommodatie over een gezellige zithoek op de kamer. Uiteraard zijn alle kamers voorzien van wi-fi.

Een prachtig uitzicht over de Vlaardingsevaart

Bed and Breakfast Rechthuis van Zouteveen is gelegen aan een voormalige trekkade en kijkt uit over de Vlaardingsevaart. In deze vaart liggen sloepjes met elektromotoren waarmee u vanaf de Bed & Breakfast direct naar het waterrijke recreatiegebied kunt varen waar u kunt genieten van de stilte en de natuur, rust, ruimte en weidse uitzichten.

Maar ook fietsend en wandelend kunt u volop genieten van Midden Delfland dat wordt gevormd door groene polders, beschermde dorpsgezichten en het zeldzame laagveengebied van de Vlietlanden.

Reserveer nu Rechthuis van Zouteveen

Overnacht in een karakteristiek rijksmonument

Nederland

Zuid-Holland

Schipluiden

Thema

Locatie

Vlaardingsekade 57, 2636 BD Schipluiden, Nederland
Reserveer nu Rechthuis van Zouteveen