Origineel overnachten in de Slaapfabriek - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Origineel overnachten in de Slaapfabriek

Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Bijzonder overnachten in de Slaapfabriek

In het Gelderse dorpje Teuge, midden op de Veluwe, ligt vlak naast Apeldoorn een mooi 3-sterren hotel de Slaapfabriek.

Uitslapen, relaxen, lezen, fietsen, wandelen, luisteren naar uw favoriete muziek; allemaal ingrediënten die uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Ideaal voor een weekendje weg of een vakantie in Gelderland.

Dit unieke hotel heeft maar 12 kamers, met allemaal een uniek thema, ook hebben ze allemaal verschillende stijlen. Waan uzelf in één van de wereldsteden zoals Rome, Hong Kong of New York. En dat zonder de lange vliegreis!

De thema´s van de kamers zijn steden waar de eigenaresse samen met haar man is geweest of de wens heeft deze ooit nog eens te bezoeken.

Zo kunt u onder de wol in Sydney, zonder daarvoor in het vliegtuig te stappen. Of kiest u voor een nachtje Bora Bora, met uitzicht op zee?

Voorzieningen in de kamers van de Slaapfabriek

De kamers zijn van alle gemakken voorzien; zo heeft u de beschikking over eigen sanitaire voorzieningen (enkele zelfs met bad én douche), twee aparte bedden of één groot bed, een LCD televisie en gratis WiFi. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en mocht dit niet voldoende zijn dan is op 50 meter afstand een grote openbare parkeerplaats (gratis).

Mocht het mooi weer zijn dan kunt u van uw ontbijt genieten op het mooie terras en anders gewoon binnen maar dan met een mooi uitzicht. Dus of u nu binnen of buiten ontbijt, u zult altijd een goede morgen hebben. Heerlijk uitrusten en even weg van alle drukte en hectiek.

Weekendje weg naar de Veluwe

In de omgeving van Teuge is uiteraard voor ieder wat wils. Om te beginnen ligt het midden in de Veluwe en naast Apeldoorn. De Veluwe zijn ideaal om te voet of op de fiets te ontdekken. Een uitstapje naar Apeldoorn of het dichtbijgelegen Deventer is het zeker waard, uiteraard is Zutphen ook de moeite waard.

Deze mooie steden zijn levendig en in deze steden kan je gezellig shoppen, lunchen of een musea bezoeken. In Zutphen kan je ook de mooie oude cultuur opsnuiven en een gezellig dagje hebben.

Vliegveld Teuge is om de hoek

Teuge zelf is ook een redelijk levendig dorpje, eigenlijk is dit dorp vooral bekend om het vliegveld Teuge International Airport. Het dorp is daar dan ook trots op en u kunt via de vliegclub eventueel een kleine vliegtocht maken.

Kortom waar u ook van houdt Teuge of zijn omgeving biedt het u allemaal, ontdek het nu zelf vanaf de grond of vanuit de lucht. Dan gaat u toch gewoon een middagje parachute springen of een rondvlucht over de omgeving maken!

Het is ook mogelijk om de locatie in zijn geheel te huren, voor bijvoorbeeld een familieweekend.

De Slaapfabriek in Teuge is winnaar van de Gold Zoover Award 2015!

Reserveer nu de Slaapfabriek