Romantisch overnachten met uitzicht op zee

Direct aan de kust van het chique Bloemendaal aan Zee staat het complex van Poort Beach Hotel Apartments met uitzicht op zee en direct toegang tot het strand. Dé plek voor een perfect romantische weekendje weg. Toegegeven; een weekendje naar één van de penthouses in dit complex is niet goedkoop, maar u krijgt er wel veel luxe voor terug.

Parkeren kan, tegen betaling uiteraard, direct naast het complex. Hierdoor hoeft u niet meer te sjouwen met spullen en kunt u dus uitgerust aan uw weekendje weg of misschien wel langere vakantie beginnen.

Faciliteiten in het penthouse aan de kust

De appartementen in dit complex zijn zeer luxe ingericht en voorzien van flatscreen tv’s, Nespresso machines en natuurlijk gratis wifi. Maar dit heeft u waarschijnlijk allemaal niet nodig in dit 4-sterren appartementencomplex, want u komt hier natuurlijk voor het adembenemende uitzicht op de Noordzee.

In de winter is het lekker uitwaaien met een strandwandeling en daarna achter de ramen kijken hoe de regen neerslaat. In de zomer gaan de openslaande deuren open naar uw eigen privé-terras en geniet u van de zon en de zoute zeelucht!

Bekende DJ’s draaien bij buren in de hippe beachclubs

Direct naast het Poort Beach Hotel zijn de hipste beachclubs van Nederland zoals Bloomingdale Beach, Beachclub Vroeger, Rapa Nui of Woodstock ’69. Hier kunt u heerlijk ontbijten, lunchen, brunchen en dineren. Zeker in de zomerweekenden is het hier een drukte van jewelste met diverse house-music festivals en bekende DJ’s.

Zandvoort en Haarlem zijn om de hoek

Op fiets- en loopafstand ligt die andere bekende badplaats; Zandvoort. Hier kunt u golfen of het Circuit Park bezoeken en naar een spannende autorace kijken. Het is overigens ook mogelijk om zelf te racen op het circuit van Zandvoort en daarbij op twee wielen door de wereldberoemde Tarzanbocht te gaan.

Bent u nu toch een beetje uitgekeken op het strand en de zee, bezoek dan de stad Haarlem. Net zo leuk als Amsterdam, maar dan zonder de toeristen en de hoge prijzen in de horeca. Het hart van de stad met de St. Bavo Kerk en de Grote Markt zijn uitermate geschikt voor een middagje shoppen of gewoon lekker op een terrasje zitten.

Reserveer nu het Poort Beach Hotel Bloemendaal

Luxe penthouse direct aan het strand van Bloemendaal aan Zee

Nederland

Bloemendaal aan Zee

Noord-Holland

Thema

Locatie

Poort Beach Hotel Apartments Bloemendaal, Zeeweg, Overveen, Nederland
Reserveer nu het Poort Beach Hotel Bloemendaal