Comfortabel vakantiehuis met veranda aan het Brielse meer - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Comfortabel vakantiehuis met veranda aan het Brielse meer

CategoriesGezin, Vakantiehuis
Status Open now

Molecaten

Chalet met veranda!

Op het Zuid-Hollandse eiland Voorne, op een kwartiertje rijden van Rotterdam ligt Camping Jachthaven De Meeuw.

Dit park ligt net buiten de historische vestingstad Brielle, of Den Briel. Ideaal voor een weekendje weg en de drukte van de stad te ontvluchten.

In tegenstelling tot de Zeeuwse eilanden, zijn de Zuid-Hollandse eilanden veel minder druk tijdens de vakanties, waardoor u echt tot rust komt.

Veel mensen kennen het Veerse Meer, maar minder bekend, en daardoor ook veel minder druk is het Brielse Meer.

Vakantiehuis direct aan het Brielse Meer

Genieten van het prachtige uitzicht over het Brielse Meer, waarbij de bootjes aan je terras voorbij varen? Dat is één van de bijzondere dingen die dit schitterende vierpersoons chalet te bieden heeft.

Vanonder de riante veranda geniet je volop van het uitzicht van deze bijzondere waterlocatie! Maar eenmaal binnen gaat het genieten gewoon door: mooie lichte ruimtes met de vele ramen en het verhoogde plafond, de sfeervolle inrichting en verder vooral heel veel comfort! Hier kun je optimaal genieten van je vakantie.

Ontbijten of dineren vanaf uw veranda

Wat is er nu lekkerder dan ‘s ochtends een krantje, een kopje koffie en een krantje vanaf uw veranda met uitzicht op het water. Of juist met een heerlijk wijntje of biertje in de avondzon genieten van de zon aan uw eigen picknicktafel.

Geen zin om zelf te koken? Bezoek dan het historische centrum van Brielle dat op loopafstand ligt. Is het echt heel warm? Zoek dan de verkoelen de zeebries op van het strand van Rockanje dat op slechts 5 kilometer afstand ligt. U kunt dit dus zelfs fietsen!

Reserveer nu dit vakantiehuis met veranda!