Slapen in een mini-kasteel in Alkmaar - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in een mini-kasteel in Alkmaar

Origineel overnachten in kaasstad Alkmaar

Sprookjes kunnen werkelijkheid worden door te slapen in dit mini-kasteel in kaasstad Alkmaar.

In dit kleurrijke Kasteeltje bevinden zich twee luxe vakantie appartementen die voorzien zijn van alle gemakken. Het Kasteeltje is met liefde voor het vak gerestaureerd en daardoor in oorspronkelijke staat gebleven.

Het heeft dan ook een charmante en klassieke uitstraling aan de buitenkant en aan de binnenkant juist een luxe en moderne sfeer.

Faciliteiten van het mini-kasteel in Alkmaar

Op de eerste verdieping treft u het twee-persoons appartement aan, wat zich kenmerkt door het split-level-niveau. Op de overige etages bevindt zich het vijf-persoons appartement met balkon. Beide appartementen hebben overigens een prachtig uitzicht over het park.

Beide appartementen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. De woonkamer bestaat uit een sfeervolle zithoek, een eettafel en een moderne luxe keuken, waar u zelfs een Jura-koffiemachine aantreft waar u met verse Fairtrade koffiebonen de heerlijkste koffie drinkt.

Bij ieder appartement is een gratis privé parkeerplaats beschikbaar, daarnaast is er vanzelfsprekend ook gratis wifi aanwezig. Een geweldige sfeer en een unieke locatie om met het gezin, of romantisch met zijn tweeën te overnachten.

Een kasteel midden in het centrum van een stad

Een kasteel ligt meestal buiten het centrum in de natuur, maar deze vakantie appartementen bevinden zich midden in het stadscentrum van Alkmaar.

Een ideale uitvalsbasis om de stad Alkmaar eens goed te ontdekken. In deze kaasstad is een groot aanbod aan horecagelegenheden en vele winkels.

Gaat u liever naar het strand? Dan bent u met een kwartiertje op de stranden van Egmond en Bergen.

Reserveer nu met € 30 korting!