Slapen in het Yays Crane appartement in Amsterdam - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in het Yays Crane appartement in Amsterdam

Status Open now

Origineel overnachten in het Yays Crane appartement in Amsterdam

Net buiten het drukke centrum van Amsterdam ligt direct aan het water het Yays Crane appartement. In deze voormalig hijskraan is een werkelijk een prachtig appartement gemaakt met luxe faciliteiten.

Samen met het Faralda Kraanhotel, biedt het Yays Crane appartement een fantastisch en onvergetelijk uitzicht over Amsterdam en het IJ.

De verschillen in tussen Faralda en Yays zitten hem in het feit dat het Faralda een écht hotel is, zonder appartement faciliteiten zoals een keuken en een woonkamer. Aan de andere kant; het Faralda heeft een jacuzzi.

Zowel overdag als ‘s nachts is het hier genieten van het uitzicht, maar vooral ’s nachts is het uitzicht betoverend wanneer Amsterdam wordt verlicht en de bootjes en gigantische cruiseschepen op het IJ direct onder de kraan voorbij varen.

Faciliteiten van het Yays Crane appartement

Dit vierpersoons-appartement beschikt over twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, een woonkamer met zithoek, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser én badkamer met bad.

Bij mooi weer kunt u lekker buiten zitten op het balkon en kunt u binnen de airco aan laten staan voor wat verkoeling. Vanzelfsprekend is er ook in het Yays Crane appartement gratis wifi aanwezig.

De omgeving van het Yays Crane appartement in Amsterdam

Het hotel is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf de ringweg A10 staat u binnen vijf minuten voor het Yays Crane appartement waar betaald parkeren voor de deur altijd mogelijk is.

Als alternatief kunt u ook gratis parkeren in Amsterdam-Noord, waarna u het pontje neemt dat direct voor de deur aan meert.

Amsterdam-Noord is per gratis ferry bereikbaar en vaart elke 10 minuten vaart. En hoewel Amsterdam-Noord minder druk is dan De Pijp of de Jordaan is het wel een eigenzinnig stadsdeel met nog rauwe rafelrandjes.

Vanaf het Yays Crane appartement ben u letterlijk binnen 10 minuten fietsen of met de tram op Amsterdam Centraal. Zo heeft u wel de lusten van een verblijf in de stad, maar niet de lasten zoals de drukte.

Maar leuker is het om de directe omgeving van het Yays Crane appartement te ontdekken. De Indische Buurt en Amsterdam Oost zijn de laatste jaren steeds hipper geworden. Op minder dan 15 minuten lopen bent u al bij Artis of in het Oosterpark.

Reserveer nu het Yays Crane appartment