Villa Envie - Luxe boutique hotel aan het Sneekermeer - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Villa Envie – Luxe boutique hotel aan het Sneekermeer

Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Origineel overnacht in een luxe B&B in Friesland

Op een unieke plek, direct aan het water, bereikbaar met boot, auto of fiets ligt de luxe Bed & Breakfast Villa Envie. Omringd door de Friese Meren en direct aan het Sneekermeer is dit de ultieme plek voor de verwende watersporter, natuurliefhebber en rustzoeker.

De ruime villa is uitermate geschikt voor een familiefeest, een uitstapje met vrienden of een zakelijke bijeenkomst in een bijzondere omgeving. ’s Morgens wordt u verwend met een luxe 3-gangen ontbijt en serveren eigenaren Hans en Brigitte heerlijke streekdelicatessen en zelfgebakken lekkernijen. Het ontbijt kan worden geserveerd op de steiger, in de tuin of binnen in de zitruimte.

Bed & Breakfast in Friesland direct aan het water

Alle kamers zijn ruim, sfeervol en luxe ingericht en hebben een eigen design badkamer. Vanuit de kamers heeft u een prachtig uitzicht over de Friese meren, weilanden en de mooie tuin.

Voor de gasten van Villa Envie in het dorpje Teherne, hebben Hans en Brigitte een gezamenlijke ruimte binnen ingericht. Deze grenst aan het dakterras met uitzicht over het Sneekermeer. Hier kunt u aan het einde van de middag genieten van een heerlijk glas wijn of een kop koffie. Bovendien staat er een Nespresso-koffieapparaat tot uw beschikking tijdens uw verblijf.

De prachtige tuin van Villa Envie heeft meerdere terrassen, waar u heerlijk kunt ontbijten, maar ook de rest van de dag lekker kan relaxen, zonnen, vissen…In het tuinhuis staat een koelkast vol lekkere drankjes!

Kindvriendelijke B&B én toegankelijk met de boot

Voor de kinderen is er genoeg materiaal om heerlijk te spelevaren. Na het zwemplezier kunnen ze in de tuin onder de warme buitendouche. Voor een familiefeest is het motto: geen zorgen vooraf en achteraf; Villa Envie regelt alles tot in de puntjes!

Op verzoek zorgen Hans en Brigitte dat Villa Envie en de tuin er extra feestelijk uit zien. Bij speciale gelegenheden maken zij van de lunch of het diner dan ook iets bijzonders en natuurlijk is het bij mooi weer gewoon lekker buiten tafelen.

Vier uw huwelijksnacht in dit kleinschalig boutique hotel

Ook is er een speciaal arrangement samengesteld voor een bijzondere “honeymoon” in dit kleinschalige boutique hotel in Friesland. Dit houdt in dat u tot laat kunt inchecken na uw feest, wordt onthaald met bijzondere presentjes in uw kamer en de volgende dag kunt u lekker uitslapen. Vervolgens kunt u een ontbijt op bed genieten of een ontbijt op het terras aan het water .

Als u alle vier kamers boekt, bent u de enige gast en heeft u alle privacy. Eigenaar Hans is een echte levensgenieter. Hij is graag uw kapitein op zijn ruime sloep en speelt met plezier een lied voor u op zijn trekzak. Komt u overnachten in deze luxe B&B in Friesland? Villa Envie in Teherne aan het Sneekermeer maakt er gegarandeerd een feestje van!

Reserveer hier Villa Envie!