Romantisch overnachting midden in de natuur nabij Maastricht

Dit gastenhuis is een architectonisch hoogstandje. Een comfortabele betonnen kubus met 38m2 Scandinavisch design gebouwd in de bosrand van de Sint Pietersberg.

Absolute rust en stilte op slechts 15 minuten loopafstand van het centrum van de stad en vanuit uw voordeur loopt u direct het natuurgebied Sint Pietersberg binnen!

Luxe overnachting op een wijndomein in Nederland

Geschikt voor 2 personen (max 4 personen incl. slaapbank)

Twee verdiepingen, lekker knus en comfortabel slapen in de benedenverdieping (extra lange tweepersoons matras) en op de begane grond optimaal genieten van het spectaculaire uitzicht door het enorme raam richting de stad. ​

Het landgoed is toegankelijk via een toegangscode en het gastenhuis heeft een lockbox. U hoeft dus niet in contact te komen met de hoofdbewoner van het Landgoed.​ Er is een eenvoudige maar complete keuken aanwezig (incl. peper, zout en olijfolie).

Restaurantjes liggen op loopafstand. Bed- en badlinnen (en handzeep) zijn aanwezig tevens heeft het huisje airconditioning. Bij aankomst is er tevens koffie, thee en een flesje wijn voorzien.

Veilige parkeergelegenheid (tevens lader voor uw elektrische auto) naast uw voordeur. ​

Bijzonder overnachten met uitzicht over Maastricht​

Het landgoed staat tot uw beschikking, alles mag zoals lekker een wijntje drinken tussen de wijnranken (tenzij er toevallig een bruiloft in de wijngaard plaatsvindt) of groenten gebruiken uit onze groentetuin. Te voet en op de fietsen die klaarstaan kunt u volop de omgeving verkennen.

Binnen een paar minuten in de bruisende stad staan, maar direct vanuit de deur stapt u ook een van Nederlands mooiste natuurgebieden (Sint Pietersberg) binnen!

Reserveer nu Landgoed Sint Pieter

Landgoed Sint Pieter met uitzicht over Maastricht

Limburg

Nederland

Maastricht

Thema

Locatie

Landgoed Sint Pieter - Pieter Brut, Schutterijweg, Maastricht, Nederland
Reserveer nu Landgoed Sint Pieter