Huize Bergen – Landhuis met een missie

CategoriesHotel, Luxe, Natuur
Status Open now

Origineel overnachten in Vught

Verscholen in een prachtig park staat tussen de eeuwenoude bomen een monumentale villa met hotelkamers in de diverse bijgebouwen. Het monumentale landhuis herbergt een sfeervolle bar en een restaurant. De voormalige bewoonster van dit prachtige, in 1916 gebouwde landhuis Charlotte van Beuningen had als grote wens dat het landgoed een maatschappelijk doel zou dienen. Hieraan is gevolg gegeven door het zomerverblijf om te toveren tot een hotel waarvan de opbrengsten ten goede komen aan projecten voor de ontwikkeling van jongeren. U geniet dus niet alleen van een heerlijk verblijf op een bijzondere locatie, u draagt ook een steentje bij aan de goede doelen.

Botanica

Op de plek waar vroeger kassen vol tropische planten stonden is gastenverblijf Botanica gebouwd. De 32 Deluxe hotelkamers in Botanica hebben een comfortabele werkplek, ruime badkamer, digitale tv, koffie en thee faciliteiten en gratis wifi. Bijzonder aan deze Deluxekamers is dat ze beschikken over een zit-vensterbank. Eveneens in Botanica bevinden zich 7 luxe Entresol Junior Suites met prachtig uitzicht op de sterren. Naast een comfortabele zithoek met  Nespresso koffie/thee faciliteiten en TV beschikt de suite over een ruime entresol met tweepersoonsbed en tweede TV. In de Botanica is een lift aanwezig.

Koetshuis

Voor extra luxe is er in het koetshuis een Suite die ook geboekt kan worden als bruidssuite. Verwen uzelf met een groot bed, een heerlijk ligbad, ruimte en comfort. Uiteraard kunt u ok hier gebruik maken van Nespresso koffiefaciliteiten, digitale TV, minibar en WiFi. Onder de authentieke klok van het monumentale Koetshuis vindt u 8 Comfort Tweepersoons Hotelkamers. Deze kamers zijn ondanks de klassieke details, modern ingericht en beschikken over een eigen badkamer, TV, koffiefaciliteiten en gratis WiFi.

De Zwaluw

16 Cosy hotelkamers zijn gesitueerd in gastenverblijf de Zwaluw. In het ecologische bed van Coco-mat wordt u uitgerust wakker. De comfortabele kamers zijn modern maar met klassieke details ingericht en beschikken uiteraard over een eigen badkamer, TV en WiFi.

Prachtige natuur en Brabantse gezelligheid

Landgoed Huize Bergen bevindt zich op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Den Bosch met volop terrasjes en heerlijke winkels. Met de Loonse en Drunense Duinen en het Groene Woud in de omgeving ontdekt u fietsend of wandelend vanuit Vught de mooiste plekken. Kortom, genieten van het mooie Brabant vanuit een prachtige historische locatie.

Reserveer nu Huize Bergen