Origineel overnachten in Vught

Verscholen in een prachtig park en tussen de eeuwenoude bomen in het Brabantse Vught, staat deze monumentale villa ‘Huize Bergen’.

Het monumentale landhuis met diverse bijgebouwen herbergt een kleinschalig hotel met een sfeervolle bar en een restaurant.

De voormalige bewoonster van Huize Bergen, Charlotte van Beuningen, had in 1916 al als grote wens, dat het landgoed een maatschappelijk doel zou dienen.

Hieraan is gevolg gegeven door het zomerverblijf om te toveren tot een hotel waarvan de opbrengsten ten goede komen aan projecten voor de ontwikkeling van jongeren. U geniet dus niet alleen van een heerlijk verblijf op een bijzondere locatie, u draagt ook een steentje bij aan de goede doelen.

Botanica van Huize Bergen in Vught

Op de plek waar vroeger kassen vol tropische planten stonden, is nu gastenverblijf Botanica gerealiseerd. De 32 Deluxe hotelkamers in Botanica hebben een comfortabele werkplek, ruime badkamer, digitale tv, koffie en thee faciliteiten en gratis wifi.

Bijzonder aan deze deluxe kamers, is het feit dat ze beschikken over een zit-vensterbank. Daarnaast bevinden zich in Botanica, zeven luxe Entresol Junior Suites met prachtig uitzicht op de sterren.

Naast een comfortabele zithoek met Nespresso koffie/thee faciliteiten en tv beschikt de suite over een ruime entresol met tweepersoonsbed en tweede tv. Ook voor mindervaliden is de Botanica geschikt, in het pand is namelijk een lift aanwezig.

Overnachten in het voormalig koetshuis

Voor extra luxe is er in het koetshuis een Suite beschikbaar, die ook geboekt kan worden als bruidssuite. Verwen uzelf met een groot bed, een heerlijk ligbad, ruimte en comfort. Uiteraard kunt u ok hier gebruik maken van Nespresso koffiefaciliteiten, digitale tv, minibar en gratis WiFi.

Onder de authentieke klok van het monumentale Koetshuis bevinden zich acht comfort kamers, geschikt voor maximaal twee personen. Deze kamers zijn ondanks de klassieke details, modern ingericht en beschikken over dezelfde faciliteiten als de Suite.

Bijgebouw de Zwaluw van Huize Bergen

Tenslotte zijn er nog 16 ‘standaard’ hotelkamers beschikbaar in gastenverblijf de Zwaluw. In het ecologische bed van Coco-mat is het elke ochtend comfortabel wakker worden met uitzicht op de Brabantse bossen.

De kamers in de Zwaluw zijn, net als de kamers in het koetshuis, modern ingericht, maar ook heeft men oog gehouden voor de klassieke details en de historie van het pand.

Prachtige natuur en Brabantse gezelligheid

Landgoed Huize Bergen bevindt zich op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Den Bosch met volop terrasjes en heerlijke winkels.

Met de Loonse en Drunense Duinen en het Groene Woud in de directe omgeving, ontdekt u fietsend of wandelend vanuit Vught de mooiste plekken. Kortom, genieten van het mooie Brabant vanuit een prachtige historische locatie, waarbij u ook nog eens een nobel doel helpt!

Reserveer nu Huize Bergen

Huize Bergen – Landhuis met een missie

Nederland

Noord-Brabant

Vught

Thema

Locatie

Glorieuxlaan 1, 5261 SG Vught, Nederland
Reserveer nu Huize Bergen