Slapen in B&B Garage Inn in het Brabantse Hank - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in B&B Garage Inn in het Brabantse Hank

CategoryBed & Breakfast
Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Overnachten in een Drive-inn naast je eigen klassieker

Het hoeft natuurlijk niet. U kunt uw auto of motor natuurlijk ook prima voor, naast of achter de Bed & Breakfast Garage Inn parkeren, maar het is natuurlijk wel heel gaaf dat u met uw eigen klassieker direct de slaapkamer in kunt rijden.

Bed en Breakfast De Garage InN is een “drive-in” accommodatie gelegen in het dorpje Hank nabij de Brabantse Biesbosch

Voor de kleinere kinderen is er de mogelijkheid om DVD’s van Cars te kijken en voor de hele kleintjes zijn er de autootjes van Cars om mee te spelen of Duplo van Bob de Bouwer.

Voor de grotere kinderen is er natuurlijk gratis wifi waarvan de code is te bemachtigen in de Britse telefooncel buiten de Garage Inn.

Er zijn gezelschapsspelletjes en literatuur aanwezig, veel over auto’s natuurlijk, maar ook aan de dames is gedacht.

De inrichting van de Garage Inn drive-inn

Bij slecht winterweer kunt bij het knusse haardvuur gaan zitten en genieten van de diverse vintage langspeelplaten op de pick-up. Op de warmere avonden kunt u genieten in uw eigen tuintje achter de B&B met uitzicht op de akkers en de ondergaande zon.

De Garage Inn is volledig “open” uitgevoerd; garageruimte, slaapkamer, woonkamer en keuken vormen één open ruimte die ook nog eens in open verbinding staat met de boven de slaapkamer gelegen mezzanine, waar eventueel nog twee (kleine) mensen een slaapplek kunnen vinden.

Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen, maar mocht je meer wensen op culinair gebied hebben dan kan dat altijd geregeld worden voor u.

Faciliteiten van Garage Inn in Hank

Je komt binnen in de stallingsruimte die geschikt is voor een auto, motor(en) of fiets(en) tot de maximale afmetingen van 2,20×4,50×1,90m (B x L x H).

Naast de parkeerruimte is de slaapruimte met een comfortabele tweepersoons boxspring. Deze kan op verzoek ook als twee losse éénpersoonsbedden opgemaakt worden. Direct naast de slaapruimte ligt de badkamer, uitgevoerd met douchecabine, wastafel en toilet.

De woon- en eetruimte staat in open verbinding met bovengenoemde slaapruimte en in de woonruimte staat een comfortabele tweepersoons bank en een ouderwetse rookstoel.

In de eetruimte staat een vierpersoons tafel en een servieskast met de nodige attributen zoals boeken, spellen, foldermateriaal etc, daarnaast een pantry met koelkast, Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker.

Tot slot is via een opklapbare ladder de mezzanine bereikbaar waar zich nog twee slaapplaatsen bevinden. De bedden hebben afmetingen van 80x190cm en vanwege de beperkte stahoogte hier, ca. 170cm onder de nokbalk, is deze zolder vooral voor kinderen geschikt en is in de Cars sfeer aangekleed.

De B&B bevindt zich op dezelfde locatie als De KasInn en heeft een gedeelde achtertuin met vrij uitzicht op de polder.

Reserveer nu de Garage Inn