Bijzonder overnachting in een tuinkas

Grenzend aan de Biesbosch staat een mooie kas om groente, bloemen of fruit te kweken, maar die is omgebouwd tot luxe accommodatie om te kunnen overnachten.

Glamping de KasInn in het Brabantse dorp Hank is dan ook een een bijzondere overnachtingsplek in een grote tuinkas van 60m2.

Door al het glas heeft u een schitterend wijds uitzicht over de omliggende akkers en het Brabantse landschap. Het lijkt of u in de open lucht aan het kamperen bent, of in een huis zonder muren verblijft. De zonsondergang is hier bijna iedere avond prachtig om naar te kijken.

De faciliteiten van de KasInn in Hank

De KasInn heeft twee aparte slaapruimtes en biedt plek aan maximaal vijf personen. In de ouderslaapkamer staat een groot tweepersoonsbed (kan ook als 2 losse bedden opgemaakt worden) in de tweede slaapcabine staat een stapelbed en een los bed, eventueel is er ook een babybedje beschikbaar.

Ook is er een privé-badkamer met massagedouche onder de sterrenhemel, een goed uitgeruste keuken, een lekkere comfortabele loungehoek, eetkamer en zitgedeelte met een houtkachel voor de kille ochtenden en avonden en nog een terras met picknicktafel.

Als het erg warm wordt binnen in de KasInn is er ook nog een heerlijke vlonder met uitzicht over de akkers om te verblijven.

De inrichting en indeling is landelijk en comfortabel, u ervaart dan ook constant het buitengevoel doordat u omgeven door glas bent en daardoor de ruimte oneindig groot lijkt. Zelfs met regenachtig en grijs weer is het in deze luxe kas ongebruikelijk licht.

Gemoedelijk overnachting het Brabant

De KasInn is een bijzondere accommodatie en valt het beste onder te brengen onder de noemer van glamping alhoewel het eigenlijk ook een echt vakantiehuis is, maar dan wel met het buitengevoel.

Hank ligt aan de rand van de Biesbosch, een prachtig beschermd natuurgebied waar de natuurliefhebber zijn hart kan ophalen. Een bootje huren in de Vissershang (haven van Hank) of een bezoekje aan Biesbosch Museum Werkendam (per fiets) is dan ook zeker aan te raden.

Er kunnen fietsen en bootjes gehuurd worden in het dorp en er zijn prachtige wandel- en fietspaden in de Biesbosch. Uitjes naar Woudrichem, Gorinchem, Werkendam Biesbosch Museum, Dordrecht zijn aanraders.

Voor een dagje uit met de kinderen kun je prima terecht bij recreatiegebied De Kurenpolder in Hank; met een dagstrand, waterglijbaan, zwemmen, surfen en zeilen, en er is een groot klimpark voor uren speelplezier. Maar u kunt hier ook tennissen, waterfietsen en zelfs golfen op de golfbaan.

En last but not least; het grootste attractiepark van Nederland, de Efteling, ligt op slechts 20 auto-minute.

Reserveer nu een nacht slapen in een kas!

Slapen in een kas – De KasInn in het Brabantse Hank

Nederland

Hank

Noord-Brabant

Thema

Locatie

Buitendijk 117, Hank, Nederland
Reserveer nu een nacht slapen in een kas!