Slapen in de Seinpoststelling van IJmuiden

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Romantisch overnachten met uitzicht op de Noordzee

Wat vroeger een baken was voor de scheepvaart en decennia lang er voor zorgde dat schepen een veilig heenkomen konden vinden in de haven van IJmuiden, is nu een unieke hotelkamer geworden.

Hoog boven alles verheven en met een adembenemend uitzicht over zee, het strand en de pieren is de Seinpoststelling in IJmuiden aan zijn tweede leven begonnen.

De accommodatie staat pal naast de prachtige vuurtoren van IJmuiden en dus ook langs de ingang van het Noordzeekanaal; wakker worden met een gigantisch cruiseschip dat de haven van Amsterdam aan doet.

Bij binnenkomst in de bijzondere hotelkamer, voel je gelijk de geschiedenis van deze locatie en valt alle stress van ons jachtig bestaan van je af.

De combinatie van bedrijvigheid in de haven waar vissersschepen, cruiseschepen en vrachtschepen elkaar afwisselen en de pure schoonheid van de natuur, maakt deze locatie ideaal om er even lekker een weekendje tussenuit te gaan. Bij mooi weer gaat u lekker liggen zonnen op het strand en bij winters weer natuurlijk heerlijk om uit te waaien aan onze Noordzeekust.

Industrieel maar warm karakter

Op uw eigen balkon kunt u genieten van de ondergaande zon en het schitterende schouwspel van tientallen lichtjes op het water laten een onuitwisbare indruk achter op iedere bezoeker. Het industriële karakter aan de buitenzijde en de warme oriëntaalse inrichting maken het perfecte plaatje compleet.

Ook aan comfort zal het u niet ontbreken in de Seinpoststelling van IJmuiden, want de ruim 40 vierkante meter is heel slim ingericht met een badkamer/toilet, een slaapkamer met een queensize bed, een woonkamer met een ruime eethoek.

Verder is er een uitgebreide keuken, voor als u zelf wilt kokkerellen, een zitbank, televisie met alle bekende zenders én een twee persoons hangmat. En hoewel u hier bent voor het uitzicht en eigenlijk het internet niet op hoeft; er is gratis wifi aanwezig!

Suggestie voor een romantische huwelijksnacht

De Seinpoststelling is een oase van rust die midden in de drukte van de haven van IJmuiden. Geniet van het adembenemende uitzicht over de Noordzee en kom volledig tot rust. Deze bijzondere hotelkamer leent zich dan ook uitstekend voor speciale gelegenheden zoals: verjaardagen, huwelijksaanzoeken, huwelijksnachten, jubilea, etc.

Reserveer nu deze Seinpoststelling!