Slapen op het water in een woonboot van Center Parcs De Eemhof - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen op het water in een woonboot van Center Parcs De Eemhof

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Origineel overnachten in een waterrijke omgeving

In het Zuidelijkste puntje van de provincie Flevoland ligt Center Parcs De Eemhof, waar u in een waterrijke omgeving kunt genieten van een weekendje of weekje weg.  Dit park in Zeewold ligt aan het Eemmeer en biedt vooral voor watersporters vertier.

De Eemhof is een een vakantiepark zoals u dat kent van Center Parcs met alle bijbehorende faciliteiten zoals subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, restaurants en een mini supermarkt.

Luxe woonboot in jachthaven De Marina

Het leuke aan de Eemhof is het feit dat het park beschikt over een eigen haven, De Marina. Hier kunt u in het zonnetje heerlijk genieten van een bakje koffie of een biertje/wijntje. Daarnaast leent De Marina zich uitstekend om lekker te wandelen en bootjes te kijken.

In de jachthaven kunt u natuurlijk bootjes huren om over het Eemmeer te varen, booteigenaren kunnen aanmeren en mengen met de parkbezoekers, maar u kunt overnachten in een echte luxe woonboot.

Precies zoals in Amsterdam bijvoorbeeld, het voordeel hier is dat u niet uren hoeft te zoeken naar een parkeerplek en last heeft van voorbij varende rondvaartboten. In luxe woonboten in De Marina van Center Parcs De Eemhof komt u voor uw rust.

Inrichting van de woonboten op De Eemhof

De luxe woonboten zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals radio, flatscreen tv en een compleet ingerichte keuken mét Nescafé koffiemachine.

Verder zijn er maar liefst drie slaapkamers met boxspringbedden, verdeeld over twee etages. Met een capaciteit van maximaal zes personen hoeft u niet bang te zijn dat u in de rij moet staan voor de wc of badkamer want deze zijn op deze luxe woonboot dubbel uitgevoerd. Één badkamer heeft zelfs een bubbelbad en regendouche!

In de winter zit u lekker voor de open haard, maar u komt hier vooral in de zomer om direct vanaf uw eigen privé-terras het water in te duiken. En hoewel u hier voor het water komt of om lekker rustig een boekje te lezen, er is gratis wifi aanwezig in de luxe woonboot op Center Parcs De Eemhof.

VIP Waterfront Suites in De Marina

Heeft u watervrees, maar wilt u wel genieten van De Marina? Boek dan een VIP Waterfront Suite. Dit is een luxe suite in één van de appartementencomplexen in de jachthaven. Waan uzelf in Zuid-Frankrijk en kijk vanaf uw balkon neer op de mensen op de boulevard.

Reserveer nu deze woonboot!