Slapen op een luxe woonboot van Center Parcs Kempervennen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen op een luxe woonboot van Center Parcs Kempervennen

Origineel overnachten op een Center Parcs woonboot

In het bourgondische Zuiden net onder Eindhoven en Valkenswaard, bevindt zich Center Parcs de Kempervennen. En zoals de naam het al zegt, ligt dit park in het bosrijke gebied van de Kempen.

De Kempervennen is een een vakantiepark zoals u dat kent van Center Parcs met alle bijbehorende faciliteiten zoals subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, restaurants en een mini supermarkt.

Luxe woonboot op het meer

Het leuke aan de Kempervennen is het feit dat het park beschikt over een mooi meer. Hier kunt u in het zonnetje heerlijk genieten van een bakje koffie of een biertje/wijntje. Daarnaast leent het meer zich uitstekend om lekker te wandelen of te vissen..

In de Kempervennen kunt u overnachten in luxe bungalows of cottages zoals bij Center Parcs heten, maar u kunt overnachten in een echte luxe woonboot.

Precies zoals in Amsterdam bijvoorbeeld, het voordeel hier is dat u niet uren hoeft te zoeken naar een parkeerplek en last heeft van voorbij varende rondvaartboten. In luxe woonboten van Center Parcs De Kempervennen komt u voor uw rust.

Inrichting van de woonboten op De Kempervennen

De luxe woonboten zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals radio, flatscreen tv en een compleet ingerichte keuken mét Nescafé koffiemachine.

Er zijn twee soorten woonboten op het meer van de Kempervennen; De KV474; de woonboten met een plat dak én de KV475, de woonboten met een rond dak. Vergelijkbaar met een pipowagen.

Beide woonboten zijn even groot, hebben dezelfde capaciteit en hebben beide een veranda of privé-dek.

Verder zijn er twee slaapkamers met een tweepersoons bed en een slaapkamer met twee losse bedden. Met een capaciteit van maximaal vier personen hoeft u niet bang te zijn dat u in de rij moet staan om uw tanden te poetsen, want er zijn twee wastafels in de badkamer.

In de winter zit u lekker voor de open haard, maar u komt hier vooral in de zomer om direct vanaf uw eigen privé-terras het water in te duiken. En hoewel u hier voor het water komt of om lekker rustig een boekje te lezen, er is gratis wifi aanwezig in de luxe woonboot op Center Parcs De Kempervennen.

De woonboten liggen in meertjes waar geen stroming is en waar de maximale diepte 1,50 meter is. U moet natuurlijk altijd opletten met kinderen en water, maar door deze bovengenoemde maatregelen zijn de risico’s beperkter dan bij huisjes aan zee bijvoorbeeld. Bovendien zijn de terrassen van de woonboten zijn afgeschermd met hekken.

Aanbiedingen en kortingsacties bij Center Parcs

Het moge duidelijk zijn dat de schoolvakanties de meest populaire en duurste periodes zijn. Deze zijn dan ook vaak al snel volgeboekt, maar als u ruim op tijd bent (lees: minstens 3 maanden voor uw vakantie) dan is er toch nog wel beschikbaarheid én kunt u profiteren van vroegboekkortingen bij Center Parcs oplopend tot wel 10%

Zo verblijft u in het laagseizoen al een weekendje op zo’n woonboot voor € 99 per weekend, in het hoogseizoen (juli/augustus) zijn de prijzen hoger, zo’n € 399 voor een iets langer verblijf (een midweek).

Reserveer nu deze woonboot van Center Parcs