Bijzondere overnachting in een kasteel

In de Noord-Limburgse stad Tegelen vlakbij Venlo en de Duitse grens bevindt zich het middeleeuwse kasteel Bilderberg Chateau Holtmuhle.

Voor een originele overnachting of weekendje weg is dit charmante kasteel uitermate geschikt voor u.

Een middeleeuws kasteel in Limburg

In Bilderberg Chateau Holtmuhle heeft u de mogelijkheid om te overnachten in luxe en authentieke kasteelkamers. Iedere kamer beschikt over een lcd televisie, mini-bar en badkamer.

De combinatie van dit bijzondere kasteel en de exclusieve inrichting maken deze overnachting extra speciaal voor u.

U kunt een glaasje wijn drinken bij de knusse open haard in de lounge of uitgebreid dineren in het charmante restaurant Die Alde Heerlickheijt.

Op de luxe terrasjes aan de gracht van het kasteel kunt u heerlijk borrelen in het zonnetje. Even ontspannen na een leuke dag kan in het wellness centre waar u een verfrissende duik kan nemen in het zwembad of kan genieten van een speciale gezichtsbehandeling of massage.

Origineel overnachten in Limburg

Dit middeleeuwse kasteel in Limburg is de ideale keuze voor een knus weekendje weg naar het bourgondische Zuiden. Vlakbij de Duitse grens kunt u genieten van dit bijzondere Bilderberg Chateau Holtmuhle waar u kunt ontspannen en vermaken.

De natuurrijke omgeving van de Limburgse Maasvallei is uitermate geschikt voor een leuke fiets- of wandeltocht. U kunt ook een dagje golfen op een van de nabije golfclubs in de omgeving van het Bilderberg Chateau Holtmuhle

Reserveer hier Chateau Holtmuhle!

Weekendje in Limburgs Kasteel

Limburg

Nederland

Tegelen

Thema

Locatie

Kasteellaan 10, 5932 AG Tegelen, Nederland
Reserveer hier Chateau Holtmuhle!