Slapen in een Tiny House op de Hoge Veluwe - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in een Tiny House op de Hoge Veluwe

Status Open now

Slapen in een Tiny House op de Hoge Veluwe

Wil jij er ook even tussenuit en genieten van een romantisch weekendje weg, maar heb je geen zin in een drukke stad? Kijk dan eens naar deze Tiny Houses van Europarcs!

Net ten noorden van Arnhem en direct bij de ingang van het Nationaal Park de Hoge Veluwe heeft Europarcs op haar park een aantal romantische Tiny Houses geplaatst.  Je loopt dus letterlijk zo de bossen van de Veluwe in!

Er zijn op meerdere parken van Europarcs Tiny Houses beschikbaar, je hoeft dus niet per sé richting de Veluwe.  Zo is er Europarcs Buitenhuizen tussen Haarlem en Amsterdam waar Tiny Houses beschikbaar zijn, maar ook in het bourgondische zuiden, net ten zuiden van Venlo, bevinden zich Tiny Houses op het Europarcs Maasduinen.

Een romantisch overnachting in de natuur

Het Tiny House is, zoals de naam al zegt, zeer compact, waardoor een nachtje of weekendje weg vanzelf romantisch wordt.

De inrichting en opzet van een Tiny House is geheel in lijn met de omgeving. Lees; veel hout en natuurlijke materialen. Hierdoor voelt het alsof je zelf in een boom woont.

De meeste Tiny Houses staan in een soort kring rondom een hottub en barbecue, maar privacy is gegarandeerd als je juist op jezelf wilt zijn. Ben je met kinderen dan kan je gewoon twee Tiny Houses naast elkaar huren.

Zo hebben de kinderen tóch het gevoel dat ze zelfstandig overnachten, maar met letterlijk 10 stappen staat u in hun huisje.

Relaxen in een Tiny House

Op de Europarcs is gratis wifi aanwezig en in deze Tiny Houses is er een tv beschikbaar, maar leuker is het om voor de open haard te gaan zitten en te genieten van een goed boek en een glas wijn.

De Tiny Houses zijn geschikt voor slechts twee personen aangezien er maar één tweepersoonsbed in staat. Leuk detail is het dakraam waarbij u naar de sterrenhemel kunt kijken.

Op de Europarcs kunt u gebruik maken van de faciliteiten zoals het zwembaden, de restaurants en de fietsverhuur-service. Ontbijt kunt u zelf halen in de ‘campingwinkel’ van het park, of bij een supermarkt in de buurt, maar u kunt ook bij de receptie een ontbijtbox bestellen.

Reserveer nu het Tiny House op de Veluwe