Origineel overnachten in een luxe boomhut

Midden in de natuur, op de grens van Twente en Salland ligt aan het riviertje de Regge, dit gezellige vakantiepark Mölke. Al sinds 1973 biedt dit familiebedrijf ontspanning en recreatie aan gezinnen en families.

Gewoon lekker een weekendje weg in eigen land, of zelfs een lange vakantie? In één van de accommodaties van het park of met eigen tent of caravan? Het kan allebei bij vakantiepark Mölke!

Er zijn zelfs Reggehooibergen met privésauna op dit park, maar de allerleukste accommodaties zijn de glamping-verblijven, waaronder de luxe boomhutten!

Slapen in de boomhutten van vakantiepark Mölke

Op vakantiepark Mölke bevinden zich naast campingplaatsen ook luxe safaritenten, een Regge Cottage, een Reggehooiberg, Woodlodges, Scandinavische Lodges én natuurlijk de Glamping Boomhutten.

De boomhutten staan op 4 meter hoogte en hebben via de ruime veranda een mooi uitzicht over de Regge die achter het vakantiepark stroomt. Deze glamping-accommodatie is geschikt voor maximaal 5 personen en heeft twee slaapkamers.

De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer beschikt over drie maal een éénpersoonsbed. Bij deze boomhut is bedlinnen inbegrepen, evenals parkeren voor de deur.

Wifi is beschikbaar, maar alleen tegen betaling. U komt immers om even weg te zijn van de dagelijkse sleur en om te genieten van de natuur, wifi heeft u alleen nodig bij slecht weer.

Verder is er in de boomhut een keukenblok aanwezig en een tv, waar u bij slecht weer naar kunt kijken. De centrale verwarming zorgt blij slecht weer trouwens voor genoeg warmte.

Gezinsvriendelijk vakantiepark in Twente

Tijdens de vakantieperiodes is er een animatieteam aanwezig dat voor zowel jong als oud, allerlei activiteiten organiseert. Van heel actief zoals sport, spel en traditioneel broekhangen, of voor de oudjes; een gezellige bingo.

In de Reggestreek kunt u heerlijke wandelingen of eindeloze fietstochten maken. In het riviertje de Regge kunt u naar hartelust vissen!

Hoewel het vakantiepark Mölke officieel in het gehucht Zuna ligt, gaat u in de praktijk het meest naar het grotere dorp Rijssen. Hier vindt u diverse supermarkten en gezellige restaurants en café’s.

Reserveer nu deze luxe boomhut!

Glamping in een boomhut op vakantiepark Molke in Twente

Nederland

Overijssel

Zuna

Thema

Locatie

Vakantiepark & Camping Mölke, Molendijk, Zuna, Nederland
Reserveer nu deze luxe boomhut!