Kampinastaete Oisterwijk - Natuurlijk overnachten in de Brabantse bossen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Kampinastaete Oisterwijk – Natuurlijk overnachten in de Brabantse bossen

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Wakker worden in de Brabantse natuur bij Kampinastaete

Het leven is goed in het Brabantse land! Daar is bij vakantiepark Kampinastaete geen woord aan gelogen.

Midden in de bossen nabij Oisterwijk, bevindt zich een kleinschalig vakantiepark, waar je ècht helemaal tot rust kunt komen.

Het park is weliswaar voorzien van gratis wifi, maar in de accommodaties is bijvoorbeeld geen tv aanwezig. Dit zorgt ervoor dat je goed kunt afschakelen van de drukte van alledag en eindelijk eens dat boek kunt lezen of gewoon lekker luieren.

Accommodaties op Kampinastaete

Op Kampinastaete kan je kiezen uit drie soorten accommodaties:

Cottage, prijs vanaf €96 per nacht. Dit is exclusief schoonmaakkosten €35, bed/badlinnen €15 p.p. en toeristenbelasting €2,10 p.p.p.n.
Diamond Suite, prijs vanaf € 175 per nacht. Dit is exclusief schoonmaakkosten €45, bed/badlinnen €15 p.p. en toeristenbelasting €2,10 p.p.p.n.
Lodge, prijs vanaf € 175 per nacht. Dit is exclusief schoonmaakkosten €45, bed/badlinnen €15 p.p. en toeristenbelasting €2,10 p.p.p.n.

De cottages zijn het meest voordelig, maar ook het meest basic ingericht. Dit zijn de echte tiny houses van Noord-Brabant.

Wil je wat meer luxe en ben je bereid om daarvoor wat dieper in de buidel te tasten, dan zijn er nog de Diamond Suites en de Lodges.

Die laatste twee accommodaties zijn voorzien van een heerlijke boxsprings, waar je pas echt goed op kunt slapen (of wakker worden natuurlijk).

Natuurhuisje in het bos

Alle accommodaties zijn stijlvol ingericht en gaan volledig op in de omgeving: het hele park is aangeplant in stijl van de omliggende bossen. Je kan dus met recht zeggen dat dit natuurhuisjes in het bos zijn met een fantastisch uitzicht.

Word wakker van het geluid van tjilpende vogels, kwakende kikkers en geniet in de ochtendzon van de ontbijt-verrassing voor de deur.

Trek je wandelschoenen aan en je loopt direct de Oisterwijkse bossen of natuurgebied de Kampina in.

Parkeren is gratis op Kampinastaete, en ook aan de elektrische rijder is gedacht: er is een laadpaal aanwezig. Om de rust op het park te garanderen, mag je niet met de auto parkeren voor de deur, maar op de centrale parkeerplaats bij de ingang. Er zijn wel bolderkarren aanwezig om je spullen te vervoeren.

Het park Kampinastaete

KampinaStaete is een ruim opgezet, kleinschalig vakantiepark met hip ingerichte en comfortabele accomodaties waar je echt kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Dit alles middenin de natuur tussen natuurgebieden Kampina en de Oisterwijkse bossen en Vennen.

Veel wandel en fiets mogelijkheden, direct vanuit de accommodatie, maar ook weer op een steenworp afstand van het pittoreske centrum van Oisterwijk.

Je kan bij het park ontbijtjes bestellen of zelf iets meenemen, want er zijn wel koelkasten aanwezig in de accommodaties. Echter, uitgebreid koken wordt lastig bij gebrek aan complete keukens in de tiny houses.

Maar je bent natuurlijk niet voor niets op vakantie, daarom leent Oisterwijk zich uitstekend om uit eten te gaan en te genieten van het bourgondische Brabant. Je kunt ten alle tijden ook gewoon eten bestellen en laten bezorgen op je vakantieadres.

Wil je toch wat meer reuring en iets ondernemen? Dan zijn de Efteling en de Beekse Bergen om de hoek.

Reserveer nu bij Kampinastaete!