Stad - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Stad

Bijzondere overnachting in de stad

Bijzondere overnachting in de stad 1De één zweert bij een weekendje weg aan een accommodatie in de natuur. Geen prikkels, geen wifi, gewoon lekker simpel er even tussen uit in de bossen of juist met uitzicht op zee.

De ander wil juist reuring en mensen op zich heen, en dus het liefst naar een gezellige drukke stad.

En hoewel de grote steden als Amsterdam, Utrecht en Maastricht populair zijn, moeten ook kleinere steden als Breda, Leeuwarden of Nijmegen niet onderschat worden.

Juist in die kleinere steden zijn vaak leuke en originele accommodaties te vinden, waar u waarschijnlijk nog nooit aan gedacht heeft.

Bijzondere overnachting in de stad 2Origineel overnachten net buiten de stad

De meeste accommodaties in steden zijn meestal niet echt groot, wilt u wél van de stad genieten maar toch ook een beetje ruimte? Dan adviseren wij om net buiten de centrumring of zelfs net buiten die stad te kijken.

Zo kunt u in Maastricht overnachten in twee kastelen die op loopafstand van de stad staan. Het kasteel van de Hotelschool bevindt zich aan de noordijzde van de stad, Kasteel Hoogenweerth bevindt zich juist aan de zuidkant van Maastricht.

Op deze manier kunt u zelf besluiten of u de drukte op zoekt van de stad of juist in de luwte van het kasteel blijft.

In de drukke hoofdstad Amsterdam is het soms moeilijk ontsnappen aan de drukte, maar ook hier hebben we een leuke en originele accommodatie gevonden.

Zo kunt u overnachten in een kraanhotel dat binnen de ringweg A10 ligt, maar wel net buiten het drukke stadshart.

Wel buiten de ringweg A10, maar daardoor ook wel een fantastische uitzicht, is het Fletcher Hotel in Amsterdam

Bijzondere overnachtingen midden in de stad

Bijzondere overnachting in de stad 3In Den Haag hebben we ook een pareltje midden in de stad, alhoewel, deze stad ligt natuurlijk aan zee, maar ook hier kunt u overnachten in rust en als u de drukte op wilt zoeken bent u met een paar stappen in het centrum.

De Pier Suites in Scheveningen geven u een spectaculair uitzicht over de Noordzee met de daarbij behorende rust, maar de drukte ligt letterlijk achter u aan de strandzijde.

In Rotterdam bieden we midden in de havens een oase van rust met deze woonboot en in de suites van de Euromast stijgt u letterlijk boven de drukte uit.

In Domstad Utrecht hebben we pareltjes onder het wegdek, namelijk in de werfkelders aan de grachten. Hier slaapt u juist ónder de drukte en duikt u letterlijk onder.

Zo ziet u, dat wij op onze site voldoende accommodaties aanbieden voor een originele overnachting in de stad.

  1. Home
  2. Stad
Filter
Filter × Close
Location: Fletcher Hotel Amsterdam, Schepenbergweg 50, 1105 AT Amsterdam-Zuidoost, NederlandWebsite: https://lt45.net/c/?si=13146&li=1605668&wi=297204&ws=Amsterdam&dl=nl/