Romantisch overnachten in Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Romantisch overnachten in Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht

CategoriesHotel, Kasteel, Luxe, Romantisch, Stad
Status Open now

Kasteel aan de Maas in Maastricht

Net buiten Maastricht, in het natuurrijke Limburg bevindt zich Kasteel de Hoogenweerth. Een uitermate geschikte locatie om romantisch en origineel te overnachten.

Het kasteel heeft standaard kamers, maar vooral veel suites. Deze suites bevinden zich in het vroegere koetshuis van Kasteel De Hoogenweerth en bieden u de mogelijkheid om in alle luxe te overnachten. De prachtige omgeving van Zuid-Limburg maken uw verblijf ideaal om lekker uit te rusten en van elkaar te genieten.

Genieten van romantiek en luxe

U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit zeven verschillende luxe suites. Deze suites zijn erg luxe ingericht en voorzien u van zowel een flatscreen televisie in iedere kamer, een Nespresso-machine, wifi en een badkamer met douche en/of bad.

Naast het voormalige koetshuis waar u bijzonder overnacht, bevindt zich het speciale restaurant SOFA waar u heerlijk kunt genieten van een romantisch diner, een lunch bij de bistro of een lekkere borrel op het terras in de zon.

Hier kunt u ook genieten van het adembenemende uitzicht over de unieke kasteeltuinen van het kasteel én de Maas. Aan de overkant van de Maas ligt het hoogste punt van Nederland; de Sint-Pietersberg.

Overnachten op loopafstand van het bourgondische Maastricht

Op een half uurtje lopen ligt Maastricht met haar gezellige binnenstad. Geniet van het bourgondische Limburg en neem een biertje of wijntje op het Vrijthof. Maar durf ook de gebaande paden af te gaan en flaneer door de straten van ‘Wijck’ aan de overkant van de Maas.

Bent u meer van het shoppen? Ook dan is Maastricht uitermate geschikt om het geld te laten rollen. Voor de échte koopjesjagers: Outlet Maasmechelen ligt op 20 minuutjes per auto.

Huur bij Kasteel de Hoogenweerth een Vespa-scooter of pak de fiets en maak een tocht door de gloeiende heuvels van Zuid-Limburg. Letterlijk aan de overkant van de Maas ligt België al. Valkenburg ligt op een half uurtje fietsen. Voor wie drie landen in één vakantie wil bezoeken; ga dan naar het drielandenpunt bij Vaals.

Boek nu Kasteel de Hoogenweerth