Bijzondere overnachting in de Friese hoofdstad

Midden in het centrum van Leeuwarden staat een mooi monumentaal voormalig postkantoor. Na een grondige verbouwing heeft van dit oude postkantoor heeft het luxe Post-Plaza Hotel haar intrek genomen in het gebouw.

De kamers en faciliteiten van Hotel Post-Plaza

De kamers zijn modern ingericht maar tijdens de verbouwing zijn karakteristieke elementen van het postkantoor bewaard gebleven. Iedere kamer heeft een gemiddelde oppervlakte van 40 vierkante meter. Bij je reservering kan je zelfs nog een keuze maken uit de 82 kamers, namelijk een suite met douche, een suite met een bad of de master suite.

Alle kamers hebben sowieso een regendouche, de beste bedden en in het hele band is gratis wi-fi beschikbaar.

Naar het Post-Plaza Hotel komt u niet om de hele dag in uw kamer te zitten. Bij slecht weer kunt u als gast u kosteloos gebruik maken van de wellnessfaciliteiten die het hotel biedt zoals de sauna, de beautysalon en de fitnessruimte.

Wat te doen in Leeuwarden?

In de omgeving van het Post-Plaza Hotel in Leeuwarden is uiteraard ook van alles te doen. Het natuurmuseum Fryslân heeft veel te bieden voor u en voor kinderen. Door middel van opdrachten en spelletjes ontdekt u de natuur van Friesland. Aqua Zoo Friesland is een leuke dierentuin die net wat anders is dan alle andere dierentuinen, deze gaat alleen maar over alle dieren die in en om het water leven.

Maar de Friese hoofdstad leent zich uiteraard ook uitstekend om te shoppen, kleine en grote winkels staan door elkaar waardoor het aanbod heel divers is.

Grand Café Post-Plaza in Leeuwarden

Na een lange drukke dag wilt u vast wat lekkers eten, daar zijn ook verschillende mogelijkheden voor. U kunt uiteraard terug gaan naar het hotel waar u in het Grand Café Post-Plaza lekker kunt eten, overigens kunt u daar ook ontbijten of lunchen. Vanuit de open keuken heeft u goed zicht op wat u voorgeschoteld gaat krijgen.

In Leeuwarden zelf zijn ook heel veel culinaire opties, van klein tot groot restaurant en heel veel verschillende smaken. Ontdek Leeuwarden nu zelf via deze charmante slaapplek.

In het café van het hotel is elke vrijdag een gezellige vrijdagmiddagborrel waar zakenlui en buren zich mengen met de hotelgasten. Vaak is er ook nog een artiest die zorgt voor sfeervolle achtergrondmuziek met covers van bekende hits. Op zondagen is het meestal wat rustiger in de hotelbar met live jazz muziek, vandaar ook ‘Lazy Sunday’.

Reserveer nu het Post-Plaza Hotel

Slapen in een voormalig postkantoor – Hotel Post Plaza in Leeuwarden

Nederland

Friesland

Leeuwarden

Thema

Locatie

Tweebaksmarkt 25-27, 8911 KW Leeuwarden, Nederland
Reserveer nu het Post-Plaza Hotel