Slapen op de Tiny Hanzeboat met uitzicht op Zwolle

Status Open now

Origineel overnachten op een woonboot op de IJssel

In het haventje van het pittoreske stadje Hattem kunt u origineel overnachten op een woonboot met uitzicht op Zwolle. In de Tiny Hanzeboat kunt u genieten van een bijzondere overnachting op de IJssel.

Deze leuke accommodatie op de letterlijke grens van Overijssel en Gelderland is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg.

Met een klein kwartiertje is het centrum van Zwolle bereikbaar per zowel auto als fiets, maar ook een ander stadje als Kampen ligt binnen fietsbereik. Volg gewoon de IJssel en u komt vanzelf bij het Ketelmeer uit, wat een walhalla is voor watersportliefhebbers.

Inrichting van de Tiny Hanzeboat bij Zwolle

Deze originele woonboot heeft een woon- en slaapkamer, is voorzien van een keuken en een badkamer. Er is ook een dakterras aanwezig, maar deze zijn helaas niet zichtbaar op onderstaande foto’s.

De Tiny Hanzeboat is met zijn 19m2 erg knus en romantisch en daarom geschikt voor slechts twee personen. Het tweepersoonsbed is 200 cm lang en 140 cm breed.

Vanzelfsprekend is de woonboot voorzien van water, gas en elektriciteit. In de zomer springt u zo vanaf uw terras in de IJssel voor een frisse duik, in de winter blijft u lekker binnen in de goed geïsoleerde woonboot en geniet u van de centrale verwarming. De kosten van deze nutsvoorzieningen zijn afhankelijk van uw gebruik.

De gezellige jachthaven van Hattem

Mocht het nodig zijn om een wasje te draaien dan kunt u terecht in de wasruimte van de haven van Hattem, daar heeft u tevens toegang tot wi-fi. Maar u komt naar de Tiny Hanzeboat om tot rust te komen en nu eens eindelijk dat boek uit te lezen en te genieten van de ondergaande zon.

U kunt in uw eigen keuken een hapje eten klaarmaken, maar ook in de jachthaven van Hattem is de mogelijkheid om een simpele maaltijd te nuttigen. Misschien nog wel leuker is het om Hanzestad Hattem in te duiken, op slechts 200 meter ligt het stadshart van deze stad.

Voor de volledigheid; het is NIET mogelijk om te varen met deze woonboot. Het betreft hier een woonboot met een vaste ligplaats. Daarnaast worden er minimaal twee nachten in rekening gebracht per reservering.

Reserveer nu deze Tiny Hanzeboat