Teaching Hotel Château Bethlehem in Maastricht - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Teaching Hotel Château Bethlehem in Maastricht

CategoriesGoedkoop, Hotel, Kasteel, Luxe, Stad
Status Open now

Slapen in een middeleeuws kasteel

Sinds de laatste bewoners van Château Bethlehem, de bekende familie Regout, het kasteel verlaten hebben is de Hotel Management School Maastricht eigenaar geworden van dit prachtige middeleeuwse kasteel.

Teaching Hotel Château Bethlehem biedt een uitzonderlijke en unieke gastbelevenis. Met slechts 26 kamers is het een kleinschalig hotel waarbij u veel persoonlijke aandacht krijgt van de medewerkers, of eigenlijk; de studenten in opleiding.

Het hotel is dan ook een onconventionele ontmoetingsplaats waar onderwijs, design, bedrijfsleven en gastvrijheid samenkomen.

Overnachten in Maastricht met een goed doel

Door een weekendje weg naar Maastricht te boeken via Teaching Hotel Château Bethlehem helpt u de studenten met het op doen van ervaring. Omdat het een opleidingshotel is, kan er natuurlijk altijd iets fout gaan, men hoopt dan ook dat gasten daar enig begrip voor hebben en daarom worden de kamers tegen een relatief lage prijs aangeboden.

Kennis en vaardigheden worden in Château Bethlehem door de studenten in praktijk gebracht; van de receptie tot in de keuken en van de huishouding tot bediening. Daarnaast leren de studenten hoe belangrijk conceptueel denken, design en verandermanagement is voor de hedendaagse hotelmanager.

De Hotel Management School Maastricht streeft ernaar om zich positioneren als een internationale topopleiding en het Teaching Hotel Château Bethlehem sluit naadloos aan bij de filosofie en de ambitie hiervan.

Elke kamer is weer anders in Château Bethlehem

Elke kamer in het hotel is dus uniek; de ene kamer lijkt op een zwembad, de andere kamer weer op een park en weer een andere kamer lijkt op een bibliotheek. Er is zelfs een kamer ingericht door de bekende designer Piet Hein Eek!

Voor een romantisch weekendje Maastricht is dit hotel een prima uitvalsbasis, maar ook voor gezinnen is er voldoende ruimte beschikbaar want er zijn namelijk drie familiekamers beschikbaar met stapelbed.

Buiten de 26 unieke kamers biedt het hotel een exclusieve eigentijdse keuken en worden in Restaurant L’Étoile verschillende seizoensgerechten voor zowel lunch als diner bereid. En omdat de koks gebruik maken van streekproducten is alles heerlijk vers, zo kunt u dus optimaal genieten van de lekkere en verse seizoensproducten.

In Bar Le Coin is het vooral gezellig borrelen en genieten van de Limburgse speciaalbiertjes en lekker wijnen.

Weekendje weg naar Maastricht

Op onze site staan nog meer hotels in Maastricht, ook mooie kastelen, maar ook goedkopere en simpelere hotels. Het voordeel van Teaching Hotel Château Bethlehem is het feit dat het buiten het centrum ligt en dat u gratis én voor de deur kunt parkeren.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat dit ook weer een klein nadeel is voor een weekendje Maastricht want het centrum ligt niet op loopafstand van de wijk Limmel waar het hotel staat. Overigens is het met de fiets maar 10 minuten naar het centrum en die kunt u vanzelfsprekend ook huren bij het hotel.

Als u dan toch de fiets pakt om Maastricht te gaan ontdekken, rij dan niet direct naar het stadscentrum, maar maak een kleine omweg door de wijk Wyck. Deze wijk tussen het treinstation en de Maas ligt aan de andere kant van de binnenstad maar is daarom niet minder gezellig. Sterker nog, deze wijk is minder toeristisch en gemoedelijker dan de drukkere binnenstad van Maastricht

Reserveer nu Château Bethlehem in Maastricht