Slapen op de Pier van Scheveningen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen op de Pier van Scheveningen

Status Open now

Origineel overnachten op de Pier van Scheveningen

In Nederland zijn er een paar gebouwen die iedereen kent; de Dom van Utrecht, de Euromast in Rotterdam én natuurlijk de Pier van Scheveningen.

De badplaats naast Den Haag trekt in zomer en winter veel mensen die op het strand liggen te relaxen of juist om lekker uit te waaien op de boulevard.

Dat er een restaurant en reuzenrad op de Pier van Scheveningen staat is ook bij veel mensen wel bekend, maar dat je er ook kunt genieten van een bijzondere overnachting is nieuw!

Hotelkamer met uitzicht op zee

De Pier van Scheveningen heeft jaren een slechte naam gehad vanwege het slechte onderhoud en de ongezellige sfeer die er hing. Zo mooi als de pier bij de bouw in 1959 was, zo verloederde de pier in de jaren erna. Totdat de Pier van Scheveningen in 2017 flink werd opgeknapt en er dus ook een minihotel werd gecreëerd.

In de Pier Suites, zoals de officiële naam luidt, zijn slechts vijf kamers. Inchecken doe je bij het restaurant van de pier, waar ook tegen betaling het ontbijt wordt geserveerd.

Alle kamers hebben uitzicht op de Noordzee, dus je hoeft niet een duurdere kamer ‘met zeezicht’ te reserveren.

Verder heeft elke kamer openslaande deuren naar het balkon, waar u met mooi weer lekker kunt genieten van de zon. Maar ook bij slecht weer is het fijn in de kamer. Door de wind beweegt de pier een heel klein beetje en als u lekker in bad zit met een wijntje kunt u ondertussen genieten van de regen die tegen de ramen slaat.

Er is ook gratis wifi aanwezig en elke kamer heeft een flatscreen tv. Elke kamer heeft een Nespresso-machine én de minibar is gratis!

Bij een overnachting in de Pier Suites is ook een gratis rit in het reuzenrad op de pier inbegrepen.

Te doen rondom het Kurhaus Scheveningen

De badplaats Scheveningen biedt u voldoende mogelijkheden om uw weekend origineel in te vullen. U kunt genieten van een romantische wandeling over het strand, knus borrelen op een van de terrasjes op de boulevard van het hotel of bijzonder dineren in het restaurant van het Kurhaus Hotel of een van de andere restaurants in de omgeving.

Het nachtleven van Scheveningen heeft u ook genoeg te bieden. Zo kunt een lekker uit uw dak gaan en genieten van de sfeer van de Crazy Pianos Bar of uw kans wagen in Holland Casino Scheveningen.

Ook op de Pier zelf is voldoende te beleven; er is aan het einde van de Pier een restaurant, maar over de hele lengte van de pier zijn genoeg winkeltjes en sinds de verbouwing ook een foodcourt met verschillende eettentjes.

Voor de cultuurliefhebbers is de Koninklijke stad Den Haag slechts 15 minuten verwijderd vanuit het hotel. Hier kunt u de Gevangenenpoort bezoeken, het Gemeentemuseum Den Haag of natuurlijk een bezoekje brengen aan onze koningin op Paleis Noordeinde.

Een overnachting in De Pier Suites in combinatie met de stad Den Haag biedt u genoeg mogelijkheden voor een origineel en charmant weekendje weg.

Reserveer nu de Pier van Scheveningen