Bijzondere overnachting in een design hotel in Rotterdam - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Bijzondere overnachting in een design hotel in Rotterdam

CategoriesDesign, Hotel, Luxe, Stad
Status Open now

Overnachten in een elektriciteitscentrale

Laat je lekker opladen in de elektriciteitscentrale! Hotel Stroom in Rotterdam diende vroeger namelijk als energiecentrale en is nu omgebouwd tot een stijlvol design hotel.

De perfecte plek voor een originele overnachting in de havenstad!

Boutique hotel Rotterdam

Hotel Stroom in Rotterdam is een indrukwekkend designhotel en geniet volop luxe. De studio’s zijn standaard voorzien van een flatscreen televisie met dvd-speler, designtelefoon, een iPod inclusief surround system en internet.

Ook de badkamer is bijzonder ingericht. Er is overal gelet op design. In de badkamer vind u uw eigen badjas en er is een toilet, föhn en designdouche (regendouche).

Daarnaast heeft het hotel een stijlvol ingerichte bar en overal komt design en robuuste architectuur  van de energiecentrale samen, wat een speciale en zeer mooie sfeer met zich meebrengt.

Vide Studio van Hotel Stroom

Overnacht u in een vide studio? Dan heeft uw kamer twee verdiepingen en vloerverwarming! Daarnaast heeft de badkamer een zes meter hoog glazen plafond en een 500 liter bad. ’s Avonds romantisch vanuit uw bad de sterren bekijken dus!

De omgeving van het Rotterdamse Hotel Stroom

Genoeg van het hotel? De omgeving heeft genoeg te bieden. Hotel Stroom is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan een van de grootste steden van Nederland, Rotterdam.

Bezoek bijvoorbeeld de Euromast, ga naar boven en geniet vanaf 100 meter hoogte van het prachtige uitzicht. U kunt bijvoorbeeld op grote afstand de Erasmusbrug, de Kuip en hotel New York zien, die allen ook een bezoekje waard zijn!

Reserveer nu Hotel Stroom in Rotterdam