Pillows boutique hotel direct aan het Vondelpark in Amsterdam

CategoriesDesign, Hotel, Romantisch, Stad
Status Open now

Romantische overnachting aan het Vondelpark

Voor wie eens flink wil uitpakken in een relatie doet er goed aan om een weekendje Amsterdam te reserveren in het Pillows Anna van den Vondel Hotel in onze hoofdstad.

Anna was de dochter van de bekende dichter Joost van den Vondel, naar waar ook het park is vernoemd.

Dit knusse boutique hotel in een 19-eeuws pand, telt slechts 31 kamers en suites en ligt direct aan het bekende Vondelpark.

Faciliteiten in het Pillows Vondelpark hotel

De kamers zijn verder voorzien van een queensize bed, een inloopdouche, mooi beddengoed, een Nespresso-apparaat, een smart hdtv en een draadloos audiosysteem. Sommige kamers zijn zelfs uitgerust met een eigen terras of een Frans balkon.

The Living is dag en nacht geopend en serveert gerechten en hapjes. In de open “Domestic Kitchen” verzorgen gastchef-koks een table d’hôte diner van maandag tot donderdag – een dagelijks wisselend menu bereid met lokale ingrediënten. Bij mooi weer kunt u eten en drinken in de eigen tuin van het hotel.

Rustige locatie in het drukke Amsterdam

Het mooie van dit Pillows boutique hotel is het feit dat het ingeklemd ligt tussen de drukke en doorgaande straat ‘Overtoom’ en het rustige Vondelpark waar hardlopers in de vroege ochtend al hun rondjes rennen.

Naarmate de dag vordert en hoe feller de zon schijnt, hoe eerder de kleedjes te voorschijn komen en en flesjes wijn in het park worden opengetrokken. Geniet elke zondag in de zomer van de gratis concerten in het Vondelpark Openluchttheater.

Boutique hotel dichtbij de Amsterdamse topmusea

Letterlijk om de hoek is de tramhalte zodat u via het openbaar vervoer de hele stad door kunt. Maar leuker is het natuurlijk om via het Vondelpark en de PC Hooftstraat richting het altijd drukke Leidseplein te lopen. Misschien komt u nog wel een Bekende Nederlander tegen in deze dure winkelstraat of zelfs een Hollywood-ster?

Direct achter de PC Hooftstraat bevinden zich de drie bekendste musea van Amsterdam, en misschien wel van Nederland. Aan het grote Museumplein vindt u het Rijksmuseum met de Nachtwacht van Rembrandt, het hippe en trendy Stedelijk Museum met hedendaagse kunst, of voor de liefhebbers van Zonnebloemen; het Van Gogh Museum.

Eveneens aan het eerder genoemde Leidseplein treft u de Stadsschouwburg met prachtige voorstellingen en de poptempels Paradiso en de Melkweg staan juist weer garant voor een muzikale avond uit.

Reserveer nu dit Pillows boutique hotel!