Origineel overnachten in Drenthe

In het natuurrijke Veenhuizen in de provincie Drenthe ligt Hotel Restaurant Bitter en Zoet op u te wachten. Dit hotel is gevestigd in een monumentaal pand wat u dat exclusieve gevoel geeft tijdens uw overnachting in dit unieke hotel. Het dorpje Veenhuizen verwelkomt u voor een leuk weekendje weg.

Overnachten in hotel Bitter & Zoet

“Hotel Bitter en Zoet is een bijzonder en prachtig hotel in Drenthe, gastvrij en zeer goede service”.

De dienstwoningen en het hospitaal van het voormalige hospitaalcomplex van Veenhuizen zijn omgetoverd tot o.a. prachtige hotelkamers. De historische sfeer met de gemakken van de moderne tijd. Er is een restaurant, een Wellness en een heerlijk lounge.

Slapen in historische panden

Het hotel bestaat uit prachtige, historische panden genaamd; Toewijding, Bitter en Zoet, Plichtgevoel en Vertrouw Op God. Omringd door prachtige natuur, het Fochteloërveen op fietsafstand en Assen en Groningen makkelijk te bereiken. Dit alles maakt van Bitter en Zoet een uniek hotel op een prachtige en rustige plek.

Het restaurant van het hotel biedt u de mogelijkheid om in de ochtend te genieten van een heerlijk ontbijt en de rest van de dag kunt u altijd terecht voor een eerlijke lunch of diner.

Het dorpje Veenhuizen

De natuur is alomtegenwoordig in het gebied rondom Bitter en Zoet. Het bos grenst aan het terrein van Hotel Bitter en Zoet. In het historisch dorp kunt u Het Gevangenismuseum bezoeken of een heerlijke wandeling maken. Of bezoek het Drents Museum in Assen.

Reserveer hier kunsthotel Bitter&Zoet

Bijzondere overnachting in kunsthotel Bitter en Zoet

Nederland

Drenthe

Veenhuizen

Thema

Locatie

Hospitaallaan 16, 9341 AH Veenhuizen, Nederland
Reserveer hier kunsthotel Bitter&Zoet