Wakker worden met het beste uitzicht van Zeeland

Op onze site staan veel leuke, originele en bijzondere locaties om te overnachten, maar één van onze persoonlijke favorieten is toch wel de tot luxe vakantiewoning omgebouwde voormalige watertoren van Vlissingen.

De watertoren zelf stamt uit 1894, maar is na een grondige verbouwing in 2015 volledig geschikt gemaakt als gastenverblijf. Op maar liefst 36 meter hoogte heeft u natuurlijk een spectaculair uitzicht over de Noordzee en de Westerschelde. Gigantische containerschepen varen hier, vanuit de Noordzee, zo de Westerschelde op richting de haven van Antwerpen.

De watertoren is gevestigd in hartje Vlissingen en vanuit hier staat u zo op het strand waar u lekker kunt uitwaaien en nieuwe energie op kunt doen! Bovendien is ook het prachtige Bellamypark op loopafstand. U kunt zich tijdens een verblijf dus heerlijk vermaken in de Zeeuwse buitenlucht.

De faciliteiten van de watertoren

Niet alleen op grote hoogte is deze watertoren speciaal, maar ook in de kelder onder de watertoren zit een verrassing; hier is een speelkamer gecreëerd met een biljart, tafeltennis en flipperkasten. Tevens bevindt zich de sauna in deze kelder.

Op de begane grond kunt u gebruik maken van de gezamenlijke living en via de openslaande deuren loopt u zo de tuin (800m2) in met picknicktafels en grote BBQ. Naast de living is er ook nog een grote eetkamer waar u met maximaal 16 personen kunt eten.

Vanzelfsprekend is hier ook gratis wifi aanwezig, evenals het parkeren dat kosteloos mogelijk is op het eigen terrein. De parking van de watertoren in Vlissingen biedt plaats aan maximaal vijf auto’s waaronder elektrische auto’s, want er is een oplaadpunt beschikbaar.

De kamers in de watertoren van Vlissingen

In het bovenste deel van deze watertoren zijn maar liefst zeven slaapkamers gecreëerd. Er zijn zes 2-persoonsslaapkamers en er is één familiekamer voor maximaal vier personen, inclusief vier bedstedes.

Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. U hoeft dus niet iedere keer helemaal naar beneden voor een sanitaire stop.

Tevens heeft elke kamer door de vorm van de watertoren een andere stijl en inrichting, dat maakt de kamers ook uniek.

Boven de slaapkamers vindt u het officiële watervat, waar vroeger wel 300.000 liter water werd opgeslagen. Nu is het watervat open om van het uitzicht te genieten.

Het beste uitzicht vanuit het Torenkamertje

Wanneer u naar het torenkamertje klimt, heeft u 360-graden uitzicht. Dit torenkamertje is het hoogste punt van de Watertoren en volledig voorzien van glas. Dit is letterlijk én figuurlijk het hoogtepunt van uw verblijf in de watertoren van Vlissingen.

Wat is er te doen in Vlissingen

Naast een bezoek aan de Noordzee en gigantische vrachtschepen spotten op de Westerschelde, zijn er talloze andere uitstapjes vanuit het hostel mogelijk. Zo zijn het Arsenaal en het MuZEEum op loopafstand van het hostel gevestigd.

Voor gezinnen met kinderen is een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans ook erg leuk en leerzaam. De Zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt op fietsafstand en is ook met één treinstop te bereiken.

Met de Westerscheldeferry bent u trouwens in minder dan 25 minuten aan de ‘overkant’ in Zeeuws-Vlaanderen. Op deze ferry kunnen alleen voetgangers en fietsers mee. Vanuit Breskens kunt u vervolgens dit onbekendere deel van Zeeland verkennen.

Vanuit Breskens fietst u in ongeveer 30 minuten naar de badplaats Cadzand-Bad, dat letterlijk tegen de Belgische grens ligt. Nog een half uurtje verder en u bent in het mondaine Belgische Knokke.

Reserveer nu deze watertoren!

Slapen in de voormalig watertoren van Vlissingen

Nederland

Zeeland

Vlissingen

Thema

Locatie

Badhuisstraat 187, 4382 EA Vlissingen, Nederland
Reserveer nu deze watertoren!

Meer Accommodaties

Toon alle Accommodaties

Slapen in een molen in Arkel

Nederland, Arkel, Zuid-Holland

De reddingsboot van Harlingen

Nederland, Friesland, Harlingen

Kasteel op een sprookjescamping

Nederland, Overijssel, Rheeze