Slapen in een kindvriendelijk kasteel op een Sprookjescamping

Diep in de Achterhoek ligt deze zeer kindvriendelijk Sprookjescamping De Vechtstreek. Hier kunnen kinderen de hele vakantie leven in een sprookje en pappa en mamma genieten van de rust en elkaar.

Sprookjescamping De Vechtstreek ligt net onder Hardenberg bij het dorpje Rheeze en direct naast het meertje De Oldemeijer.

Bij slecht weer kunt u binnen in het zwembad zwemmen, maar bij mooi weer neemt u een frisse duik het buitenzwembad of  in De Oldemeijer. De ondergrond van dit meertje loopt langzaam af, dus ideaal voor kinderen.

Kindvriendelijke camping en vakantiepark

Dat alles hier om kinderen tot ongeveer 10 jaar draait is wel duidelijk. Voor elke leeftijdsgroep is er een apart animatieteam, zodat de kinderen ook écht met vriendjes van hun eigen leeftijd kunnen spelen.

Onder aanvoering van Hannah de Heldhaftige, Lodewijk de Kikkerprins of Droesem de Draak worden de kinderen verdeeld over de Magische Elfjes Club (0 t/m 3 jaar), de Ondeugende Beren Club (4 + 5 jaar), de Stoere Draken Club (6 + 7 jaar) en de Buddy Club (8 t/m 10 jaar).

Elk jaar wint Sprookjescamping De Vechtstreek wel een award, of het nu de Top Camping Award van de ANWB is of de Zoover Award is voor de meest kindvriendelijke camping.

Tijdens het hoogseizoen, zelfs buiten de schoolvakanties is er bijvoorbeeld dagelijks een theatershow waarbij kinderen zelfs de hoofdrol kunnen spelen.

Accommodaties op Sprookjescamping De Vechtstreek

Misschien nog wel het leukste van slapen op de sprookjescamping is het feit dat u origineel kunt overnachten in een kindvriendelijk kasteel!

Deze glamping vakantiehuisjes bieden plaats aan maximaal vijf personen en hebben twee slaapkamers. De ene slaapkamer heeft een boxpring voor de ouders, de andere slaapkamer een hoogslaper en stapelbed.

Verder is het keukenblokje van alle gemakken voorzien, zodat u ‘s ochtends een ontbijtje klaar kunt maken en ‘s avonds een simpele maaltijd. Maar leuker is het om in de Eeterij of in de Kasteelkeuken te gaan eten.

Is het populair kasteel al volgeboekt? Niet getreurd want op deze sprookjescamping zijn ook nog Kasteel Lodges beschikbaar. Of bijvoorbeeld een Sun Lodge met afgeschermd dakterras!

Tevens zijn er goedkopere en meer basic ingericht chalets beschikbaar op Sprookjescamping De Vechtstreek. Maar ook met uw eigen camper of caravan bent u welkom in Rheeze want er zijn ook staplaatsen te huur op deze camping in Overijssel.

Reserveer nu deze sprookjescamping

Kasteel op een sprookjescamping

Nederland

Overijssel

Rheeze

Thema

Locatie

Sprookjescamping de Vechtstreek, Grote Beltenweg, Rheeze, Nederland
Reserveer nu deze sprookjescamping