Slapen op onbewoond eiland Tiengemeten in Nederland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen op onbewoond eiland Tiengemeten in Nederland

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

TinyPark Cast Away op eiland Tiengemeten

Bij het lezen van deze titel komen er waarschijnlijk drie dingen in je op:

  1. Kinderen voor kinderen
  2. Tom Hanks in die film
  3. The Police – Message in a bottle

En eigenlijk, zijn alle drie de punten van toepassing op TinyParks “Cast Away” op het Zuid-Hollandse onbewoonde eiland Tiengemeten.

Dit eiland ligt midden in het Haringvliet en is met een pontje vanuit Zuid-Beijerland in tien minuten te bereiken. En hoewel er permanent maar 14 mensen wonen, voelt het eiland toch echt als onbewoond.

Slapen tussen de Schotse hooglanders

Cast Away is het hele jaar open en biedt in elk seizoen een andere beleving. Eerlijk is eerlijk; de zomers zijn natuurlijk een stuk leuker dan de winters hier.

In de zomer kan je lekker zwemmen, suppen en tot in de late uurtjes op het terras genieten van heerlijke wijnen en de selectie speciaalbieren, in de winter kruip je lekker vroeg onder de wol, steek je de houtkachel aan in je tent of sluit je aan bij de andere gasten bij het kampvuur.

Op het terrein vind je onder andere een horecapunt “huiskamer”, barbecue, kampvuurplaats, hout gestookte sauna, silent disco, pizza-oven en heerlijke relax zitjes rondom het eiland. Ook organiseert men elke avond de “famous” TinyParks Family Diner waar je gezellig bij kan aanschuiven.

Disconnect Experience

Op het eiland staat een sfeervolle herberg, waar je bij heel heel slecht weer kan schuilen, maar overnachten doe je in principe in de glamping-accommodaties. Doordat je midden in de natuur slaapt, laat je alle hedendaagse hectiek lekker achter je. De accommodaties zijn omringd door een weids eiland vol vogels, bevers en Schotse hooglanders.

Met je eigen fiets, huurfiets, of gewoon te voet, verken je het eiland dat een omtrek heeft van ongeveer 20 kilometer. En hoewel je gewoon in een gebied met mobiel bereik bent, kan je jouw telefoon inleveren bij de receptie voor de échte ‘disconnect-experience’.

Voor € 15 kan je gebruik maken van het well-nestje, de sauna van Tiny Parks Cast Away.

 

Reserveer nu dit onbewoond eiland!