Luxe hotel met prachtig uitzicht over het IJ en Amsterdam - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Luxe hotel met prachtig uitzicht over het IJ en Amsterdam

CategoriesDesign, Hotel, Luxe, Stad
Status Open now

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

Het Mövenpick City Centre wordt met recht een van de meest geliefde hotels van Amsterdam genoemd. Het vier sterrenhotel is namelijk van alle gemakken voorzien en heeft natuurlijk een unieke ligging aan de Piet Heinkade ten opzichte van andere hotels.

Hotel met een unieke ligging in Amsterdam

Het hotel is direct gelegen aan het IJ en ligt op 500 meter afstand van het Centraal Station. Naast het hotel vindt u het Muziekgebouw Bimhuis en de PTA Passenger Terminal voor cruiseschepen. Wetenschapsmuseum Nemo en het Scheepvaartmuseum liggen letterlijk naast de deur en op tien minuten lopen vindt u dierentuin Artis.

Vanwege de ligging naast de PTA kan het zijn dat u ‘s ochtends bij het wakker worden ineens een gigantisch cruiseschip vanuit uw hotelkamer ziet liggen. Dát is dan ook direct het unieke aan dit hotel; het uitzicht over Amsterdam én het IJ.

Makkelijk met het OV én auto te bereiken hotel in Amsterdam

Met het Centraal Station op loopafstand én een tramhalte direct voor de deur heeft u eigenlijk geen auto nodig, maar parkeren is wel heel makkelijk gewoon in de parkeergarage van de Passenger Terminal. Wilt u zich écht Amsterdammer voelen? Huur dan een fiets bij het hotel en ontdek de stad zoals haar inwoners dat ook doen.

Het Mövenpick in Amsterdam is officieel milieuvriendelijk

Het hotel heeft een sfeervol restaurant ‘Silk Road’, een gezellige bar, en een zon overgrote loungeterras en nog vele andere faciliteiten. Wat dit hotel speciaal maakt is dat het officieel erkend is als milieuvriendelijk hotel. Dit wil zeggen dat het Mövenpick City Centre Hotel Amsterdam een groen hotel is en er goed gedacht wordt aan de natuur.

 

Reserveer nu Hotel Mövenpick in Amsterdam