Rijksmonument SuiteHotel Pincoffs met uitzicht over Rotterdam - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Rijksmonument SuiteHotel Pincoffs met uitzicht over Rotterdam

CategoriesDesign, Hotel, Stad
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Origineel overnachten met uitzicht over de Maas

Het Suite Hotel Pincoffs behoort tot een van de mooiste en meest exclusieve hotels van Zuid-Holland. Het hotel heeft een indrukwekkend uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam.

Kleinschalig hotel midden in Rotterdam

Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig hotel dat gevestigd is in een rijksmonument. Persoonlijke service en comfort staan in dit hotel centraal, tijdens uw verblijf zal het u aan niks ontbreken. Het hotel beschikt over een uitgebreid restaurant waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren.

De gerechten zijn zoveel mogelijk bereid met biologische en fairtrade producten. In de uitgebreide bibliotheek van het hotel kunt u ontspannen een boek lezen en heerlijk tot rust komen. Ook uw kinderen zullen zich vermaken want het hotel heeft een entertainmentprogramma.

Bijzondere overnachting op de Kop van Zuid

De kamers van Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam zijn luxe ingericht en lijken rechtstreeks uit een woonmagazine te komen. Ze beschikken onder meer over een flatscreen, dvd-speler, iPod installatie, espressomachine, airco en gratis WiFi.

U valt heerlijk in slaap op de verlengde boxsprings, dus de perfecte locatie voor een originele overnachting. De badkamers beschikken allemaal over een regendouche of bad met toilet. Het hotel biedt ook twee suites met extra luxe toevoegingen. Deze suites hebben nog originele details uit 1879.

SuiteHotel Pincoffs naast de theaters

De omgeving van het hotel biedt vele mogelijkheden qua uitstapjes. Zo kunt u een bezoekje brengen aan het hoogste punt van Rotterdam; de Euromast. Houdt u liever van theater of concerten? Dan mag een uitje naar het Nieuwe Luxor theater (letterlijk 3 minuten lopen) of Ahoy Rotterdam niet ontbreken.

Of bezoek die andere architectonische hoogstandjes van Rotterdam; de Markthal en de Kubuswoningen. Uitstapjes vanaf het hotel zijn bovendien extra leuk omdat de watertaxi voor de deur stopt!

Bent u op zoek naar een originele overnachting in Rotterdam? Bezoek dan dit unieke hotel in het Rijksmonument waar service en comfort centraal staan.

Reserveer nu SuiteHotel Pincoffs