Overnachten als een vorst in Kasteel Kerckebosch - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Overnachten als een vorst in Kasteel Kerckebosch

CategoriesHotel, Kasteel, Romantisch
LocationsNederland, Utrecht, Zeist
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Bijzondere kasteel locatie in Zeist

Slapen in een kasteel in het Groene Hart, dat klinkt als een ideaal weekendje weg. Dat klopt ook, aangezien dit kasteel op een unieke locatie ligt, in Zeist. Hotel Kasteel Kerckebosch is gebouwd in een gotische stijl maar compleet gemoderniseerd tot 30 luxe kamers.

Verken de omgeving van Zeist

U zult zich ook zeker niet vervelen tijdens uw verblijf. Op een korte afstand ligt de altijd gezellige stad Utrecht, hier kunt u van alles doen van shoppen tot de domtoren bezoeken of gewoon een drankje op een terras doen.

Mocht u geen zin hebben in de drukte van de stad dan kunt u gewoon een fiets bij het hotel zelf huren en vervolgens naar de Utrechtse Heuvelrug fietsen, daar kunt u een fietstocht maken en uiteraard kunt u er ook prima wandelen.

Bijzondere overnachting in Kasteel Kerckebosch

Overnachten in Hotel Kasteel Kerckebosch is een unieke beleving. Dit romantische kasteel heeft sfeervolle kamers die standaard voorzien zijn van een televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met een bad en/of douche en toilet.

Culinair hoogpunt in Kasteel Kerckebosch

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt van het buffet in het restaurant. ’s Avonds kan je hier aanschuiven voor een heerlijk diner. Ook heeft het hotel een prachtige kasteeltuin. Neem plaats op het zonnige terras en geniet met een vers kopje koffie van het uitzicht.

Als u na een drukke, actieve dag honger heeft gekregen hoeft u zich geen zorgen te maken over lekker eten dat is namelijk ook in het hotel aanwezig. U kunt lekker eten in Bistro de Saffraan of culinair dineren in restaurant De kamer van Lintelo.

Wilt u weten hoe het voelt om voor één nacht een koning/koningin te zijn dan moet is origineel overnachten in Kasteel Kerckebosch zeker iets voor u!

Reserveer nu Kasteel Kerckebosch