Slapen op het Friese Landgoedhotel Lauswolt Beesterzwaag - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen op het Friese Landgoedhotel Lauswolt Beesterzwaag

CategoriesHotel, Kasteel, Luxe, Natuur, Sauna
Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Origineel overnachten in het Friese woud

Midden in de Friese wouden kunt u heerlijk tot rust komen in Landgoedhotel Lauswolt bij Beesterzwaag. Deze voormalige villa is in 1868 gebouwd door de adel uit Friesland, maar na een grondige renovatie is het pand volledig gemoderniseerd en voorzien van alle gemakken van deze tijd.

Daarnaast zijn ook oude elementen uit het huis bewaard gebleven, wat een heel exclusief gevoel geeft als u hier geniet van een originele overnachting.

Slapen bij de Friese adel

Het aanzien van het dorp Beesterzwaag werd vroeger bepaald door de adel die er woonde. De verschillende landgoederen en historische panden getuigen nog van dit statige verleden. In de omgeving vindt u pittoreske plaatsjes en meren waarop volop gezeild wordt.

Het Landgoedhotel Lauswolt ligt naast één van de mooiste golfbanen van Nederland (18 holes), maar u kunt natuurlijk ook gewoon lekker wandelen of fietsen als u geen liefhebber van het spelletje golf bent.

Faciliteiten van Landgoedhotel Lauswolt

De 65 kamers van Landgoedhotel Lauswolt zijn allen zeer luxe ingericht met heerlijke boxspringbedden, flatscreen tv, zithoek en er is vanzelfsprekend gratis wifi aanwezig. Ook het parkeren is kosteloos bij Lauswolt.

Mocht u nog niet genoeg hebben van uw eigen badkamer met bad, dan kunt u altijd nog relaxen in de wellness en sauna (net Turks stoombad) van het landgoedhotel. Bij mooi weer zwemt u buiten in het buitenbad, bij slecht weer trekt u baantjes in het binnenbad.

Bewegen maakt hongerig dus het is maar goed dat u bij Lauswolt ook lekker kunt eten in het restaurant De Heeren van Harinxma, dat een verfijnde Nederlandse en Franse keuken biedt. In de ochtend kunt u hier genieten van een champagne ontbijt, in de avond juist van andere gastronomische hoogstandjes.

Neemt u daarna nog een afzakkertje in de luxe lounge/bar van het landgoed en geniet van het uitzicht over het landgoed.

De omgeving van Beesterzwaag

Buiten Landgoedhotel Lauswolt kunt u een bezoek brengen aan Openluchtmuseum It Damshûs en streekmuseum Opsterlân. De Friese hoofdstad Leeuwarden is ook zeker de moeite waard om te bezoeken, evenals de Friese variant van de toren van Pisa: De scheve toren van Oldehove.

Reserveer nu Landgoed Lauswolt