Slapen in Hotel Kasteel Geulzicht - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in Hotel Kasteel Geulzicht

Status Open now

Origineel overnachten in het Limburgse Hotel Kasteel Geulzicht

In het uiterste zuiden van Limburg en midden tussen de glooiende heuvels, bevindt zich Hotel Kasteel Geulzicht.

Dit kasteel-hotel op letterlijk loopafstand van Valkenburg, is al jaren geliefd bij rustzoekers. Want dat is één van de reden waarom u naar Zuid-Limburg afreist.

In Hotel Kasteel Geulzicht komt u om te genieten van het bourgondische Limburg én om te wandelen en te fietsen.

Overdag beklimt u op uw (huur)fiets de Cauberg of trekt u er lekker op uit naar Valkenburg of Maastricht, en ‘s avonds (of ‘s middags al) lekker genieten van een flesje wijn op het terras van Hotel Kasteel Geulzicht.

Hoewel er familiekamers aanwezig zijn, leent hotel leent zich niet echt voor gezinnen met kinderen. Hierdoor heerst er een natuurlijk rust rondom dit oude kasteel. Gezinnen zijn misschien beter af bij Landal Park Hoog Vaals, wat naast Vaals ligt.

Faciliteiten van Hotel Kasteel Geulzicht

Hotel Kasteel Geulzicht biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, maar wie ultra luxe wilt overnachten kijkt even naar de buren van Château St. Gerlach.

De verschillende kamers in Hotel Kasteel Geulzicht zijn comfortabel ingericht met een ruime tweepersoonsbed, een zithoek en een badkamer met gratis toiletartikelen.

Er zijn kamers met een whirpool, kamers met een Romeins bad, en torenkamers met 360-graden uitzicht.

Wie in Hotel Kasteel Geulzicht binnenkomt, voelt nog de sfeer van vervlogen tijden. In de kamers van dit hotel hangen prachtige schilderijen waardoor u zichzelf een kastelheer waant.

Als hotelgast kunt u verblijven in de rustieke lounges of op het terras met panoramisch uitzicht over de Geulvallei. De comfortabele fauteuils nodigen uit tot ‘n goed boek of gesprek.

Kasteel Geulzicht is omgeven door bossen en ligt aan de rand van natuurreservaat Ingendael.

De omgeving van Hotel Kasteel Geulzicht

Zoals gezegd komt u naar de Zuid-Limburgse heuvels voor ruimte en rust; eindelijk eens dat boek uitlezen of misschien wel een op een rustig tempo een beetje werken op de laptop. Want vanzelfsprekend is er naast gratis parkeergelegenheid ook gratis wifi aanwezig.

Toch liever naar België? Het kost u 20 auto-minuten om in Luik te komen en Belgische wafels te eten.

Huur bij Hotel Kasteel Geulzicht een e-bike en fiets in ongeveer 35 minuten naar Maastricht of bezoek op 10 minuten fietsen de grotten van Valkenburg.

Met de auto bent u in 35 minuten in Aachen of in 30 minuten bij het drielandenpunt in Vaals.

Bij slecht weer blijft u lekker binnen en gaat u met een warme chocomelk voor de open haard zitten en geniet u van het uitzicht op het riviertje de Geul met haar speelse watervallen.

Bent u niet zo’n binnenzitter en wilt u écht relaxen, ga dan naar Thermae 2000 in Valkenburg. Dit spa- en wellnesscomplex met uitzicht op de Cauberg zorgt ervoor dat u helemaal weer opgeladen thuis komt.

Reserveer nu Hotel Kasteel Geulzicht